38 kuruş normalmidir?

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımız şehir içinde 38 kuruş yakıyo km de... 1.4 benzinli broadway 98 model... sizce normalmidir yoksa bi sorunu yada bişeyi varmıdır... yani şehir içinde 100 de 10 litre belkide biraz daha fazlasını yakıyo... sizce normal midir? bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum... saygılarımla...

O araba için normal.Fazla yakar.

Çok dur kalk varsa yakar normaldir benzin fiyatları zaten belli artık az yakan araba yok.

Çok dur kalk varsa yakar normaldir benzin fiyatları zaten belli artık az yakan araba yok.

katılıyorum..:good:

normal gibi

dün motorine zam geldi bugünde benzine gelir yani yarın daha fazla yakacak demektir.

bızım arkadaşta 93 brodway var 20 tl benzınle 80 km gıdıyor araba orjınal lpg yok

aracımız şehir içinde 38 kuruş yakıyo km de... 1.4 benzinli broadway 98 model... sizce normalmidir yoksa bi sorunu yada bişeyi varmıdır... yani şehir içinde 100 de 10 litre belkide biraz daha fazlasını yakıyo... sizce normal midir? bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum... saygılarımla...
benim arac 100 km de 13 litre yakiyo :D

genel olarak rahatladım normal gibi... ama 20 ytl ile 80 km onu anlamadım bizim araba için cok zor... heleki şehir içinde...

broadway ve şahin tarzı eski teknoloji düz mantık karbüratörlü araçlarda (kara şanzıman da derler :) ) benzin tüketimi biraz fazla iken aynı motorlara lpg takılınca resmen koklamaya başlıyorlar, hele de biraz ayarını kıstırırsa sahibi şuanda bir broadway e lpg ile şehir içinde 16-17 kuruş yaktırmak mümkün, sıralı sistem takılmayacağından maliyetide 350 lira gibi birşey, o tarz motoru olan araçlara lpg siz binmek çok mantıklı değil bence...

Geri