32000 bütçe,dizel araç tavsiyesi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abay_vip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide dizel seat ibiza var tipi güzel motor zaten wosvosun

2.el olacak ama adam gibi araba arıyorsan o paraya bence passat tdi.....

konuyu okuyunca direk passat yazacaktım arkadaş yazmış :) bencede git al bir passat paşa paşa bin

bütçenize biraz daha ekleyin astra classic 1,3 cdti hem ucuz hem dizeli hem sıfır ,
o kadar paraya 2 el alma,

Son düzenleme:
punto evo grande puntoya göre daha güzel bir araç oldu. Bence alırsanız cam tavanlısını alın. Fiesta ve corsa kadar belki kaliteli olmayabilir ama ben çizgilerini daha çok beğeniyorum puntonun.

ford fiesta 1.3 cdti'de mi varmış :D

Aydılattığınız için teşekkür ederim, kusura bakmayın engin bilgileriniz karşısında çaresizim, nasılda büyük bir hata yapmışım. :bisiklet:

32000 binliraya 2004-2005 passata biniyorsan daha ne istiyorsun....
Bu arada 2004-2005 TDI passatı 32' ye biraz zor alırsınız fiyatları 38-42 den başlıyor ...

Fiat punto evo dynamic paket sunroof hariç 31 e bıraktılar 2 hafta önc autoshow kampanyası geçerliydi araç italyada üretiliyor bildiğim kadarıyla zaten punto alınacaksa illakide dizel alınmalı benzinlisini alan yakıt tüketiminden dolayı bin pişman punto evo spor çizgileriyle ve donanımıyla gözüme girdi, fiestayada baktım my fiesta 32500 demişlerdi ama arka cam bile manuel ve arka görüş acısı puntoya göre daha az gibime geldi onun dışında corsa 111.yıl enjoyda düşünebilir ancak corsanında kasa majyajlanacak karar sizin 35 mılyarada astra h 1.3 cdtı var.

:good:
neymis 2000 model passat mis arkadas döküntü alip basini agritacagina en iyisi ya sifir fiati al derim veya bir yasinda astra
ha bu arada herkeze demiyorlar ama astra 1.3cdti sifir easytronic 35000tl yani normali 33000tl civari..

2. el güzel bi vectra alınabılır..

Başlangıç Fiyatı 27.229 TL

Opel Corsa 5 kapı.

Alacak sanız o paraya sıfır alın derim.

Girin opel.com'a fiyatları inceleyin

Geri