32000 bütçe,dizel araç tavsiyesi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abay_vip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yerinde olsam ilk fırsatta ford fiesta alırdım çok tutuldu yakıtta cimri
inşaallah param olunca kesin alacağım

Arkadaşlar arabami aldim,opelde 0 km benzinli 31000 tl anlaşmiştim,bayiyi parayi götürüp arabayi almayi giderken bir arkadaş aklima girdi gel fiat punto evo al dedi .gittik baktik,ayni paraya31000 tlye fiat dizel var hem de en full modeli,bir gün düşüneceğim dedim,eve gittim düşündüm,fiat araba hoşuma gitmişti,hemen 2. Ellere bakmaya başladim ve bugün sabah baktiğim ilani akşam eve arabayla geldim :)) 2008 model 60000 de fiat grand punto aldim,experiz yaptirdik araç yüzde yüz orjinal boya darbe vuruk hiçbirşey yok,23000 dedi önce siki bi pazarlikla 20500 e kapattik :) arabadan şimdilik çok memnunun,güzel ve eknomik rahat konforlu bir araba,bundan önceki gecen hafta sattiğim astra 2007 cdti di,ondan bile daha rahat geldi bana.düşünen varsa tavsiye ederim açikçasi.yorumlariniz için tesekkur ederim.artik opelden fiata terfi yaptik,en sadik olmayan müşteri duyduma göre opelin müşterisiymiş,her an farkli bir modele kayabilme meyilleri varmiş,bunun sebebi servislerin opelcilerin kanini emmelerei ve parça fiyatlarinin çok pahali olmasiymiş. :)) opel beni mafetti şimdiye kadar,bundan sonra puntocuyuz.saygilar :)))

aracın hayırlı olsunnn

direk satışşş

Son düzenleme:
Aydılattığınız için teşekkür ederim, kusura bakmayın engin bilgileriniz karşısında çaresizim, nasılda büyük bir hata yapmışım. :bisiklet:

Bu arada 2004-2005 TDI passatı 32' ye biraz zor alırsınız fiyatları 38-42 den başlıyor ...

Abi niye kızdın ki şimdi ,Yanlış yazmışsın bende düzelttim birazda sana takıldım:)

o kadar yazdınız bir opel satamadınız adama....sen sat puntoyu gene gel kardeş biz sana opel aldırırız:D

Yok sagol, o sayfa kapandı artık benim için,herkesin kişisel tercihi farklı,punto için fren diski ( ıkı tane ) fren balataları ve z rot başları fiyat aldık hepsi tamamı 140 tl fiyat hem de serviste.aynı parçaları opelden alsak ve taktırsak 500 tlden aşağı yırtamazdık.Tabiki opel güzel havalı sağlam bir araba, opel C segmenti,punto b segmentinde bir araba ama kendı sekmentınde 10 üzerinden 10 alan tek araba punto.ve birçok c segmenti araca göre de özellikleri ve konforu tartışılmaz.Opel astra cdti önceki araçta süspansiyonlar çok sertti,ama puntoda hiç hissetmiyorsun bile.Ayrıca servise girince adamların gözünün içine bakıyorsun,kıyma bana der gibi, artık bunlara son,fiatın servis kalitesi de çok iyi,şimdi az sonra opelciler burada başlarlar yazmaya ama herkesin kişisel görüşü farklı,opelle puntoyu kıyaslamıyorum ama boş bir araba değil.Yakıt konusunda da çok tasarruflu.

hayırlı olsun, g.punto iyi arabadır. bu gün araba alacak olsam ben de corsa yerine g. punto alırdım.

Yok sagol, o sayfa kapandı artık benim için,herkesin kişisel tercihi farklı,punto için fren diski ( ıkı tane ) fren balataları ve z rot başları fiyat aldık hepsi tamamı 140 tl fiyat hem de serviste.aynı parçaları opelden alsak ve taktırsak 500 tlden aşağı yırtamazdık.Tabiki opel güzel havalı sağlam bir araba, opel C segmenti,punto b segmentinde bir araba ama kendı sekmentınde 10 üzerinden 10 alan tek araba punto.ve birçok c segmenti araca göre de özellikleri ve konforu tartışılmaz.Opel astra cdti önceki araçta süspansiyonlar çok sertti,ama puntoda hiç hissetmiyorsun bile.Ayrıca servise girince adamların gözünün içine bakıyorsun,kıyma bana der gibi, artık bunlara son,fiatın servis kalitesi de çok iyi,şimdi az sonra opelciler burada başlarlar yazmaya ama herkesin kişisel görüşü farklı,opelle puntoyu kıyaslamıyorum ama boş bir araba değil.Yakıt konusunda da çok tasarruflu.
Kardeş hayırlı olsun diyeyim öncelikle.

Trw (gm den bile iyi bilen bilir) marka diskin çiftini 80 e aldım. Balataların çifti gene trw marka 40TL, Z rot 20TL sende amma uçmuşun 500TL ye :D
200 TL bilemedin 250 TL de opelde tutardı bu dediklerin.

Siz servise giderseniz tabii ki öpecektir. Niye mi arabalar kolay kolay servise girmiyor. Onlar da napacak gelmiş bari bi öpeyim diyecek :D
Parçaların ömrü de tartışılır bu arada.

Fiatlara araba demeye şahit ister. Ben 4 fiat araba eskitmiş biri olarak konuşuyorum fransızından italyanına kadar bir çok araba değiştim.

Şimdi gelelim sonuca arabada illaki de ALMAN olacak
vw, ford, audi, mercedes, skoda, seat, opel... binde hangisine binersen bin...
Saygılar...

Ben cebini düşünenler için fiatı tavsiye ettim,opel kötü demedim,tabiki iyi araba,ancak bir fiat da insanın ihtiyacını fevkelade karşılıyor.Grand punto bilen bilir,fena araba değil,parçsı ve yakıtı çok ekonomik,devir ekonomi devri.Bundan önceki arabamın ( oepl astra cdti ) aldıktan 8 ay sonra kmsinin 300000 den geri sarıldığını öğrenince dünyam başıma yıkıldı,araç istanbulda bir şirket arabasıymış,sadece 1 sene de 200000 km yapmış,biz de gittik 63000 de diye aracı satın aldık,allahtan saattım da kurtuldum.3000 tl zararım var.arabanın motoru sattığımda tahmınen en az 400000 kmdeydi,ve motor hiç yapılmamıştı motorda üfleme de yoktu,arabanın motoruna takoz atmışlar.8 ay bindim bir kere sanayiye gitmedim.o arabaylada ibreyi 240 a dayadım,400 bınde olmasına ragmen motoru çok ıyı durumdaydı.bu olay beni biraz ikinci elden soğuttu.,fiatı alırken de tam teferruatlı expertize sokturduk arabyı öyle aldık.şimdi memnunun,bir kurban kesecek kadar olduk.

Geri