300 km lik aracımda servis ışığı yandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qwer001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwer001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar daha 300 km lik aracımda en kısa zamanda servise gidin uyarısı çıktı durduk yere.Kafayı yemek üzereyim,Pazar günü olduğu içinde servisler kapalı,acayip canım sıkıldı.Sizinde başınıza böyle bişey geldi mi acaba? Sorunun ne olduğunu bilememek dahada can sıkıyor.

Ynt: 300 km lik aracımda servis ışığı yandı

Arıza ile ilgili birşeyler yazmadı mı?

Hayır dikkat ettim,En kısa sürede bir servise başvurun yazıyor,Hata kodu fln var mı diye tekrar baktım, hiç bişey yok sadece yazı çıkıyor.

DPF ile ilgili bir sorun olabilir mi ? Benimde ilk başlarda çok çıkıyordu DPF uyarısı, eğer yanıp sönmeye başlarsa ' sevise gidin uyarısı ' çıkabiliyor diye biliyorum, ama tabiki bu sadece bir tahmin.

Öncesinde bi servis arza ışığı yakmadıysa her şey olabilir. Kontağı açıp kapattığınızda sorun hala devam ediyor mu tabi bide bu var. Çünkü bazen bu arabalar saçma sapan arza ışığı yakıp sonra kendiliğinden sönebiliyor. Benim arabam şuanda 14000 km de bir çok kez yaşadım bu sorunu. Ama tabi eğer silinmiyorsa kesinlikle bi servise götürün.

Kontağı kapatıp açıyorum servis uyarısı yine çıkıyor.Bugun servise götürücem.Bakalım neymiş derdi

Servis dönüşü lütfen bizleride bilgilendiriniz.

Şimdi geldim servisten arkadaşlar,Önce makineye taktılar aracı tam 60 dk fln sürdü ,neyse sorun motora giden oksijen zamazingosu arızalanmış dediler.Tam anlamadım gerçi çok çabuk sürdü,düzelttiler hemen.Neden oldu diye sordum , bizde ilk defa karşılaştık dediler,ama kafayı yoracak bi sorun değilmiş.Neyse nazarlığı olsun , şimdi sıkıntı yok :D

qwer001 link' Alıntı:
Şimdi geldim servisten arkadaşlar,Önce makineye taktılar aracı tam 60 dk fln sürdü ,neyse sorun motora giden oksijen zamazingosu arızalanmış dediler.Tam anlamadım gerçi çok çabuk sürdü,düzelttiler hemen.Neden oldu diye sordum , bizde ilk defa karşılaştık dediler,ama kafayı yoracak bi sorun değilmiş.Neyse nazarlığı olsun , şimdi sıkıntı yok :D
haydi bakalım,hayırlı olsun.... bu arada tekrar geçmiş olsun.....

Eyvallah saolun, dün gece uyutmadı ama şimdi kafam rahat çok şükür  :)

Geri