30 Ağustos Zafer Bayrami

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hepimizinki kutlu olsun....

ne mutlu türküm diyene hepimizin zafer bayramı kutlu olsun

bize bu vatanı kanlarıyla canlarıyla hediye eden şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhu şad olsun

Hepimizin ZAFER BAYRAMI kutlu olsun

okudukça eskiye döner gibi oluyorum tüylerim diken diken oluyor.eskiden düşmanlarımız vardı savaşırdık denizlere dökerdik,sene 2007 hala düşman sahibiyiz ama artık savaşmıyor onları baştacı yapıyoruz!!!ATALARIMLA GURUR DUYUYORUM AMA SADECE ATALARIMLA...

BU BÜYÜK BAYRAM ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN DOSTLARIM!!!

okudukça eskiye döner gibi oluyorum tüylerim diken diken oluyor.eskiden düşmanlarımız vardı savaşırdık denizlere dökerdik,sene 2007 hala düşman sahibiyiz ama artık savaşmıyor onları baştacı yapıyoruz!!!ATALARIMLA GURUR DUYUYORUM AMA SADECE ATALARIMLA...

BU BÜYÜK BAYRAM ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN DOSTLARIM!!!

Haklisin Burak Tamamen Katiliyorum Sana...

1919 da düşmanlar açıktı 2007 de ise düşmanlar gizli savaşla yapamadıklarını baskı ile yapmaya çalişiyorlar uyanık olma zamanıdır. bizlerin bu günlere gelmesini sağlayan tüm ebedi gazi ve şehitlerimize allahtan rahmet diler aziz ruhları şad olsun. ileriyi çok iyi gören büyük önder atatürk ün dediği gibi..... Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.... atamıza ve ecdadımıza minnet ve vefa borçluyuz unutmayalım allah türkü korususun

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Herkesin zafer bayramı kutlu olsun

zafer bayramımız kutlu olsun

Geri