3 nokta...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunları yazıyorum sana hemde herkez gibi 30 40 tane kağıdı buruşturup çöp tenekesine atmadan.Sadece tek ve beyaz bir kağıtla.Özenmiyorum da yazarken... bu kadar samimiyim sana ben.İşte değiştirmeden sunuyorum kendimi sana
Sana rağmen...
Benim hala yüzüm var.Anlamak kadar zor beklemek kadar acı olmasına karşın hala bir yüzüm var.Aşk da gurur olmaz bilirim..O yüzden hala yüzüm var.
Gezdim durdum bağ bahçe danıştım ölüye diriye...Çare yok dediler.Ama yüreğimin yapacak daha çok şeyi var.Yüreğimin yüreğin için neler yaptığını bilmesede bende hala o güç var.Kolaya yüreğim küçük geldi.Meğersem yüreğim zoru severmiş.Ağlamayacağım arkandan fırsat vermeyeceğim yüreğine çünkü benim hala yüreğimin bi yüzü var.Aşk denen bişey var yüreğinin bilmediği...Aşk diye bi yer var güzelliğinin 5 para etmediği...
Aşk diye bi yer var bilr misin???Orda yüreğe paha biçilmez.Aşk diye bi yer var orda sevdiğinin peşinden koşanlar var.Bunu sen bilemezsin çünkü orda 5 para etmeyecek güzelliğin var...İşte orda bi yürek var senin yüreğini adam edecek tek yürek...

Seni görmek istediğimde sesini duymak istediğimde tesadüfler yaratacak bir yüreğim var benim.Daha yeni başladı bu yürek çalışmaya bahaneler yaratmaya hazır...Çünkü aşk bir bahanedir bilirim ;)...
Artık yüreğin öğrensin onu sarıp sarmalayacak kocaman bir yürek var...O taş kalbin öğrensin ateşin demiri erittiği gibi o taş yüreğini eritecek bir yürek var...

Çocukluğumda yaşadığım küçük ama çok masum sevinçlerimi mutlu olmayı anca senin yüreğinde bulabilirim bu saatten sonra...

Şunu unutma bi yerden sonra aşk utanmaya başlar bırakta hem yüzün olsun hemde aşkı utandırma...Ne çok 3 nokta oldu değil mi?Anlamını bilir misin?Devamı var daha herşey yeni başlıyor.Aynen böyle............................

upload by_exilegs

Tarih:20.09.2008 saat:02:25

n730699122_876730_9681.jpg

kardeşim tam yazını okurken arkadan yavuz bingölün mühür gözlüm'ü dinliyordum tesadüfen fakat inan mahvoldum!.. eline koluna sağlık benim için birde sen aynını tekrarla inan değişik bir etki!..

not : Fotoğraf olayında çok ilerliyosun inan korkmaya başladım!.. böyle giderse beni solluycaksın :)

Serhan'cığım kalemine yüreğine sağlık

Her şey güzel de
Şu fotoğraf olayında tren takıntından kopup
Şöyle; Deniz kenarlarını düşünsen fena olmaz mı ya

heheheheh

o değilde ben resime baktıkca gülüyorum:D:D

kardeşim tam yazını okurken arkadan yavuz bingölün mühür gözlüm'ü dinliyordum tesadüfen fakat inan mahvoldum!.. eline koluna sağlık benim için birde sen aynını tekrarla inan değişik bir etki!..

not : Fotoğraf olayında çok ilerliyosun inan korkmaya başladım!.. böyle giderse beni solluycaksın :)
:D:D:D bi deniyim abi ;) bakalım

Her şey güzel de
Şu fotoğraf olayında tren takıntından kopup
Şöyle; Deniz kenarlarını düşünsen fena olmaz mı ya

heheheheh
yakındır abi ;)

o değilde ben resime baktıkca gülüyorum:D:D
cevabı buluştuğumuzda veririm canım benim :D:D

değil 3 nokta
33 nokta olsa ne yazar:D