23.000ytl PORSCHE 968

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ghost ship
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alırdım 1-2 sene zevkimi yapardım

valla kesin bir boya ister bu araba. üstünde çok fazla yara bere ve pas var. fotoğrafta dahi bu kadar göründüğüne göre yakından bakılınca epey bi vardır-ki bu tecrübeyle sabittir-. kaldı ki bunu doğrudürüst boyayamaz bizim ustalarımız, söker dağıtır geri toplayamaz, sağına soluna boya damlatır falan..

öte yandan içi baya bi temiz görünüyor. göze batan bi olumsuzluk yok. teknoloji olarak bi sıkıntı çıkartacağınıda sanmam. çıkartsada sanayide basit şekilde halledilebilecek bir teknolojisi var.

ifadelerinden anlaşılıyor ki sahibi elinden çıkartmak için zıplayıp duruyor. yani demek ki bu para bu arabaya çok.. ama netice de porsche hi porsche..

muallakta...

walla sırf plakası ıcın alırdım durumum olsa 34 CMR 43

bence o arabanın ekmeği yenmiş :)
sırf porsche ye bindim demek için bile o para verilmez

6-7 ay önce bu aracı baktım. 20.000 ytl istiyorlardi o zaman .arac Ersözlü'de idi. sahibinden.com da bu arac yanilmiyorsam yaklasık 1,5 senedir satista. en azindan 1 sene. ilk basta 20.000 euro istiyorlardi.fotodan diri duruyor ama yakından oldukça masrafı var.içide pek temiz sayılmaz , kırık dökükleri var. tabi bir uzmana göstermek gerek ben kendimce bakmiştim.bence 15.000'e bu porsche'yi alırsın.

6-7 ay önce bu aracı baktım. 20.000 ytl istiyorlardi o zaman .arac Ersözlü'de idi. sahibinden.com da bu arac yanilmiyorsam yaklasık 1,5 senedir satista. en azindan 1 sene. ilk basta 20.000 euro istiyorlardi.fotodan diri duruyor ama yakından oldukça masrafı var.içide pek temiz sayılmaz , kırık dökükleri var. tabi bir uzmana göstermek gerek ben kendimce bakmiştim.bence 15.000'e bu porsche'yi alırsın.

valla gerekli yorum bizzat gören arkadaş tarafından yapılmış bu durumda bende almazdım diyebilirim

15 e verse almak isterdim masrafıyla falan güzel bir porshe cıkarırdım ortaya

911 olsa düşünülebilinirdi

Geri