23.000 KM bakım masrafı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mumit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mumit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, 2004 model opel corsa 1.4 twinport enjoy easytronic aracımın 23.000 km yağ,ve bütün filtre değişim vs. bakım masrafı nedir. ikitelli organizedeki bir özel servis te 220-250 tl civarında tutacağını söylediler bu normal mıdır. aracımı ocak ayında aldım şimdiye kadar tamire,bakıma vs gitmediğim için fiyat bilmiyorum. eski kasalar 80-100 tl tuttuğunu biliyorum. yardımcı olabilirmisiniz saygılar..

Arkadaşlar, 2004 model opel corsa 1.4 twinport enjoy easytronic aracımın 23.000 km yağ,ve bütün filtre değişim vs. bakım masrafı nedir. ikitelli organizedeki bir özel servis te 220-250 tl civarında tutacağını söylediler bu normal mıdır. aracımı ocak ayında aldım şimdiye kadar tamire,bakıma vs gitmediğim için fiyat bilmiyorum. eski kasalar 80-100 tl tuttuğunu biliyorum. yardımcı olabilirmisiniz saygılar..

1 Ay kadar önce Opel Astra Easytronic aracımı Denizli Otomat Opel yetkili servisinde yıllık bakıma soktum 266 TL tuttu.

Cam suyu/Yağ filtre/Hava filtre/Karter tapası/Polen filtre/5 litre 5/30 Motor yağı ve yıllık bakım işciliği dahil.

O servis uçmuş, yetkili servis fiyatını bulmuş fiyatlarında.

23.000 km bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişecek diğerleri kontrol edilecek

bilgileriniz için teşekkürler. astra modellerde normalde corsadan pahalı olmalı corsa için bakım masrafı çok istemişler. ben yinede araştırma yapacağım.
ben bu zamana kadar (toyota,volvo,renault ve fiat) araçlara sahip oldum her bakıma gittiğimde gerek olmasa bile bütün filtreleri değiştiririm. saygılar....

bende öyle yaparım gitmişken bütün filtreleri değiştiririm

23.000 km bakımı yaptırdım. opel orjinal gm yağı,yağ filtre,hava filtre,polen filtre, benzin filtre, bujileri değişti ve tech2 tam teçhizatlı olarak baktı hepsini 200 tl ye verdim.

Geri