2200cc motor nasıldır? Vectra Takası Hakkında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
almışken 3.2 al serkan abi gaza basınca yüzün güler :D

Gaza basınca şimdi de yüzüm gülüyor canım o ayrıda :D dış görünüm olarak en ideal kasa gibi geliyor bana GTS kasaları, o bakımdan. Ama 3.2 vergisi itibariyle çok abartı Türkiye şartları için. Yani yakıtını geçtim vergi öderken içim sızlar eminim ..

Gaza basınca şimdi de yüzüm gülüyor canım o ayrıda :D dış görünüm olarak en ideal kasa gibi geliyor bana GTS kasaları, o bakımdan. Ama 3.2 vergisi itibariyle çok abartı Türkiye şartları için. Yani yakıtını geçtim vergi öderken içim sızlar eminim ..

kasko bedeli muhabbetine vergisi düşüyor olabilir :rolleyes:

GTS başlı başına tasarım harikası.Sedan la neredeyse bütün parçaları aynı ama aradaki görsel fark oldukça büyük.GTS 2.0 Turbo da iyi bir seçenek lakin şehir içinde 13lt den aşağı yakacağını zannetmiyorum ama 2.2 nin performansını 2 ile çarpar bence.bu arada Hakan abinin 2.2 vectrası olan bir müşterisi var o arabayı kullandığı zamanki yorumlarını duymak istemezsin.belki de kendi arabası çok iyi gittiği için 2.2 vectranın performansı çok kötü geliyo.

Evet o yorumları duymuştum ben :D Senin araba daha iyi gidiyor demişti hatta. Ama modeller için genelleme yapmamak lazım bence tek arabayı baz alarak. Kendimden biliyorum :rolleyes:.. Bugün bir 2.2 kullanıcısı ile görüştüm bizzat (Mocan Otogazdan Övünç Bey) Çok memnunmuş genel itibariyle hiç sıkıntı çekmedim diyor. Fakat 2.0 turbodan bahsederken aradaki farkı kendisi de vurguladı zaten, performans açısından bariz fark var belli ki. Bi kullandım zaptedemedim diyordu :D

kasko bedeli muhabbetine vergisi düşüyor olabilir :rolleyes:

Evet düşüyor ama bir alt kademeye düşüyor, 2318.00 TL yerine 1526.00 TL oluyor tabi bu yıl 2004 model olan araç için bu. 2.2 ise 945.00 TL :S

Son düzenleme:
Geri