2200cc motor nasıldır? Vectra Takası Hakkında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba sizce 1.6 elegance 2003 model bir vectra C yine 2003 model 2.2 Vectra GTS Active Select-EasyTronic ile takaslanırmı?

2200 cc motor hakkında kullanıcı görüşleri alabilirmiyiz? Yakıt sorunsuzluk parça vs.

Easytronic şanzıman sıkıntıları bu kasada ve motorda neler olabilir?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

heyoooo gençler bi bakın şu konuya :D

kanka neden bu takas kafa kafayamı çok yakar vergisi yüksek parça illa bulunur servisde en az diğerleri kadar sorunlu .

Evet nerde bu millet ? Parçası filan sıkıntılı mıdır ? Ben bi 1.8 tecrübesi yaşamıştım ona mı benziyor acaba ??

kanka neden bu takas kafa kafayamı çok yakar vergisi yüksek parça illa bulunur servisde en az diğerleri kadar sorunlu .

kanka gts olduğundan.. heçbek çok bi süper duruyor.. motorda atmosferik daha az sorunlu sanki..

Beratın dediği gibi, parça sıkıntısı olmaz, illaki bulunur. Ben ortalama 10 litre yakıyorum, azarsan değişiyo tabi.. Ayrıca gts kasası hakikaten güzel..

Benim arabadan sonra alacağım araba nasipse gts 2.2. Tabiki 1.6 ya göre hem vergi, hem yakıt, hemde parça bazında masraflıdır ama değer bence.Kronik sorunları varmı bilmiyorum açıkçası...

Paran varmı derdin var arkadaş :). Valla İbrahim o arabaya ayıracak bütçem var ise, araçta aklıma yatarsa bir dakika bile düşünmem alırım. 2.2 motor bir aracın 1.6 motorlu araçtan daha fazla yakacağı bir gerçek ama atla eşşeği de aynı kefeye koymamak lazım. Vergisi dersen 6 ayda bir insanın canını sıkılıyor ama acısı geçince doğal olarak unutuyorsun. Bu ay vergi ayı kaçımız ne kadar vergi yatıracağımızı biliyoruz ki? Demekki unutmuşuz. Bütçen uygunsa al be kardeşim, kim tutar seni.

up up..

Geri