20w50 motor yağı astra g ye uygunmudur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eros61ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros61ts

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu gün bir arkadasım tavsiyesi üzerine motora petrol ofisinin açık yağından koydurdum fakat aklıma takıldı 20w50 bu motorlara olmazmış bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

Bu gün bir arkadasım tavsiyesi üzerine motora petrol ofisinin açık yağından koydurdum fakat aklıma takıldı 20w50 bu motorlara olmazmış bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

Ya neyaptın sen 20-50 o arabaya katılırmı yağ pompasını bozarsın vs. vs.. O yağ o arabaya kalın gelir. 10-40 Gm veya Castrol kattır.

Aslında 20 w 50 olup olmadığını bılmıyorum, arkadasım daha öne bırkez bu yağdan kullanmış aracına sorun olmamış ıkıncı kez değiştırmış.petrol ofislerınde yag değişme standları var orda koydurduk,varılden aldı usta ,hiç aklıma gelmedı sormak .Fiyatını bir kaçkişiye söyleyınce ,onlar 20w50 dır dedıler yağ-fıltre hepsı petrol ofısınde 30 ytl verdım .

Aslında 20 w 50 olup olmadığını bılmıyorum, arkadasım daha öne bırkez bu yağdan kullanmış aracına sorun olmamış ıkıncı kez değiştırmış.petrol ofislerınde yag değişme standları var orda koydurduk,varılden aldı usta ,hiç aklıma gelmedı sormak .Fiyatını bir kaçkişiye söyleyınce ,onlar 20w50 dır dedıler yağ-fıltre hepsı petrol ofısınde 30 ytl verdım .

Gardaş benim daha 2 ay öncesine kadar opel vectra cd 2.0 aracım vardı sanayiye götürdüm adama castrol kat dedim tutmuş teneke yağ katmış herifin uşağı akıllı ya castrolun kağıdınıda asmış oraya.. Neysa parasını verdim yola çıktım araba bitik halde hemen anladım sanayiye gri döndüm sen bu arabaya ne kattın dedim castrol diye yemin etti neyse tamam dedim. 20 gün o yağ ile gezdim araba oil lack yaza yaza bir hoş oldu içime sinmedi servise çektim usta bana ne dedi biliyormusun arabandaki yağ teneke yağ zaten oil lack diye bu yüzden yazıyor dedi. Hemen 10-40 Gm kattılar araba kuş gibi oldu. Yağ çok önemli arkadaşım dikkat et.

şimdi bu yağ motora büyük zarar verırmı ben arabayı gunde 25 km kullanıyorum onuda ıkı seferde yapıyorum ,değişmesi gerekıyorsa hemen değiştırıyım ,idare şekli varmı bu yağın yoksa hemen değiştırmem gerekırmı.

şimdi bu yağ motora büyük zarar verırmı ben arabayı gunde 25 km kullanıyorum onuda ıkı seferde yapıyorum ,değişmesi gerekıyorsa hemen değiştırıyım ,idare şekli varmı bu yağın yoksa hemen değiştırmem gerekırmı.

Arkadaşım ben usta değilim tabikide ustalar daha iyisini bilirler ama benim önerim 10-40 kulan. Yarın güvendiğin bir ustaya sor öyle hareket et ve diğer arkadaşların ve ustaların yorumlarınıda değerlendir kararını kendin ver.
Kolay gelsin.:rolleyes:

30 ytl 20w50 dir yagı ve yag fılıtresını degıstır 10-40 koydur

3o tl çok bir kayıp olmaz.Bence yağını 10-40 ile değiştir.En azından için de rahat olur.

bende bugün 2 litre castrol 15 40 koydum sanırsam bi sorun olmaz

:mad:açik yağ birde 20w50 ne yaptın kardeşim bu yağ konulmaz

Geri