• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

2024 Opel Astra 1.2 Edition Motor Alt Koruması Yok Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buraks

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhaba Arkadaşlar , aracı 2. el olarak yeni aldım ancak kaputu açtığımda motorun kenarlarından direk zemini görüyorum , herhangi bir alt koruma ya da muhafaza yok malesef, triger kayışı dişli vs hepsi görünürde. Allah korusun taşlı bir yolda gittiğimde ya da giderken içeri bi parça kaçarsa büyük sorun olur gibi geldi bana. Sizce bu normal mi , bu modellerin hepsinde bu sorun var mı

👉 Evet, çoğu 2024 Opel Astra’da motor alt koruma (karter muhafaza) fabrika çıkışı YOK.

• Bu yeni kasa (Astra L – 2022 sonrası) araçlarda
  • Alt koruma standart donanım değil
  • Genelde:
    • ❌ Bazı donanımlarda hiç yok
    • ❌ Ya da aksesuar/opsiyon olarak sonradan takılıyor
  • Bu Normal mi?​

👉 Evet, bu model için maalesef normal

Son yıllarda birçok marka:
    • Ağırlık düşürmek
    • Maliyet kısmak
    • Servis erişimini kolaylaştırmak için alt muhafazayı kaldırıyor ya da opsiyon yapıyor.
Bununla alakalı bir çok kullanıcı bunu şikayet ediyor fakat hem ağırlık için hemde maliyetler için malesef bazı başka markalarda da mevcut değil. Bu yüzden opsiyon olarak müşterilerine sunuyor. Premium sınıf araçlarda bu tarz muhabbetler 2015 yılından beri olmuyor, malesef opelin genel sorunu bu. Multimedia dahilinde bir çok full + full paket aldığınızda bile eksik kalıyor.

Geri