Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz ağır bir yorum ve cevaplama olmuş, herkesin fikrine saygı göstermek lazım, herkesin kendimiz gibi düşünmesini bekleyemeyiz. Doğru tek değil, kişiden kişiye fark göstermesi son derece mümkün.Saint2 link' Alıntı:Bence aptalca bir yorum olmuş...
Çünkü her ne kadar biz tam olarak görmesek de Astra yenilendi. Sadece 2016 olana kadar piyasaya sürülmüş değil.
Dediğiniz gibi her ne kadar dışında ciddi bir değişiklik göze çarpmıyorsa da içinde ciddi değişiklikler var.
Sevgiler
Saint2 link' Alıntı:Bence aptalca bir yorum olmuş...
Çünkü her ne kadar biz tam olarak görmesek de Astra yenilendi. Sadece 2016 olana kadar piyasaya sürülmüş değil.
Dediğiniz gibi her ne kadar dışında ciddi bir değişiklik göze çarpmıyorsa da içinde ciddi değişiklikler var.
Sevgiler
OGOKTAS link' Alıntı:Yorumunuzu hayretle okudum, bence alıntı yaptığınız arkadaşa saygısızlık yapmışsınız ve bir özür borçlusunuz.
DERSİMLİ link' Alıntı:Özdemir bir daha okudum arkadaş aslında yorumu kastetmiş yani alıntıyı paylaşan arkadaş ile ilgili bir durum yok.![]()
DERSİMLİ link' Alıntı:Özdemir bir daha okudum arkadaş aslında yorumu kastetmiş yani alıntıyı paylaşan arkadaş ile ilgili bir durum yok.![]()
+1BİLDS link' Alıntı:Şayet buysa asla yensini düşünmem. Bi an focus sandım.
Sence yoksa bize bir şey demek düşmez.sksk link' Alıntı:evet sıkıntı yok arkadaslar hassas dusunenler icin tesekurler
bu arada yeni corsa fransa'da tanıtıldı gectigimiz gunlerde. galiba onun biraz sisirilmis ve uzatilmis hali olacak astra
sksk link' Alıntı:evet sıkıntı yok arkadaslar hassas dusunenler icin tesekurler
bu arada yeni corsa fransa'da tanıtıldı gectigimiz gunlerde. galiba onun biraz sisirilmis ve uzatilmis hali olacak astra