2014 Astra J HB 1.6 TÜP sorunu

Han4ever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Nis 2015
Mesajlar
27
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim dünden beri geziyorum araçta benzin pek yok tüp almıştım 20 litre dünden beri 77 km yaptım hala ışıkları aldığım gib iyanıyor alışılmayacak bir durum değil çekişinde vs. herhangi bir değişim hisstmedim ama hala kontagı ceviriken korkmuyor değilim

Karamsarlığa kapılma, sadece işi bilen bir serviste arkadaşların belirtiği gibi havasını aldır. Gazın bir göstergesi vardır illaki, oradan takip et kullan aracı. Sadece gözün benzin ibresinde olsun çeyrek depo benzin her zaman aracında olsun. Fazla benzin alma depoda beklemesin 4-5 depo gazda yeni benzin alırsın.

Gaz ayarı önemli, kullandıkça ne kadar yaktığını hesaplarsın diğer kullananlarla karşılaştırıp ona göre ayar gerekiyorsa yaptırırsın. Biraz sıkıntı çekeceksin ama düzene oturduğu zaman sende alışacaksın :) ve %50 daha ucuz yakıt kullanmanın keyfini süreceksin. Hayırlı olsun.
 

mustafa57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
1,425
Tepki puanı
1
Puanları
36
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
Bende 10 gün önce corollaya BRC taktırdım. ozaman depoyu full lemiştim bugün başka istasyondan 20 tl gaz aldım depo tamamıyla bittikten sonra tekrar doldurdum 54 tl daha aldı. sonuçda 74 tl ye 460 km yol yaptım (LPG 2 TL- Ucuz yerden aldım PO) 460 km nin yaklaşık 15 km si benzin de ve 150 km side şehir içi) Nasip olursa 10 gün sonra Sinop dan İst. gidip gelecem ozaman daha net ölçüm yaparım.

Birde bugün samsuna gittim valla hiç açık otopar aramadım direk kapalı otoparka girdim. Bunun ne tür cezası var.
 
Üst