2013 yılının ilk buluşması antalyadan....

bizi niye çağırmıyorsunuz....:sulanma:
kıskandırıyorsunuz bizi..

geçen aksarayda buluşma yapalım dedik ben gittim bekledim 45 dk nerden baksan 1 kişi gldi oda bahadır...2 kişilik buluşma...:D

yaparlarsa temmuzda abant buluşması yapılır. geleneksel olarak :D ona burdanda gelmeyi planlıyoruz.

giderken aksaray üstü gidin bizide alın...

valla ogün ben dinçeri aradım akşam aydın abinin mekana gidelim diye. sonra birkaç arkadaşada haber verdim gidiyoruz biz diye. sağolsunlar hepsi geldi. kırmadılar bizi. haftaiçi olmasına rağmen katılım baya iyiydi. abant olayı bir atılsın ortaya konuşuruz. olmadı konyada yada ankara tarafında filan buluşuruz. :)

Abant harbiden güzel yer. İlkhabar da güzel bir buluşma yakışır ;)

genelde temmuz sonuna doğru oluyor abant buluşması. ben en son 2009 buluşmasına gitmiştim.

Oraların havası da başka olur ama :)

vay kara gecelerin uyumayan adamı nadir abim :) gel konyada buluşalım biz senle :)

kamp bilem kurarız nadir abiy :)

Daha önce Konya belediyesinin destek ve bu sizin orada uzunca bir kule var :) anını unuttum orada bir arkadaş vardı onun destekleri ve Konya etli ekmek yapan bir işletme sahibinin destekleri ile bir organizasyon düzenlemiştik pek bir güzeldi.

Bir kare paylaşmak istedim umarım konu sahibi arkadaşımız kızmaz....

s6305022.jpg

Buluşmada güzel paylaşımların yapıldığı kesin. Yanlız konu başlığı yanlış olmuş, zira biz geçen hafta İzmir'de 7 kişilik bir katılımla mini bir buluşma yapmıştık :).

Geri