Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çekili diye biliyorum.sadece uygun hoparlor alıp takacaksınız.ama hoparlörün sabit durması için küçğk bir iskeleye ihtiyacınız vardı sanırım06ali link' Alıntı:selam
bildiğiniz gibi astra edition larda arka kapılarda hoparlör yok.ancak tesisatı çekili olabilirmi.bilginiz varmı? teşekkürler
kaçlık hoparlör oldugunu biliyormusunuz ?cm olarak ,watt olarak?bugün servise sordum tesisatı varmı diye, telefona bakan var dedi elektrikçileri yok dedi.hoparlörün tanesine 169 tl fiyat verdiler.sanırım işçilikleri hariç .toplamı 500 tl bulur sanırım .sallierim link' Alıntı:çekili diye biliyorum.sadece uygun hoparlor alıp takacaksınız.ama hoparlörün sabit durması için küçğk bir iskeleye ihtiyacınız vardı sanırım
tesisat var ben internete opel yedek parçacıdan orjinal arka kapı hoperlörünün çiftini 130 tl'ye aldım 30 tl'yede iyi bi oto tesisatçıda taktırdım06ali link' Alıntı:selam
bildiğiniz gibi astra edition larda arka kapılarda hoparlör yok.ancak tesisatı çekili olabilirmi.bilginiz varmı? teşekkürler
Fables link' Alıntı:tesisat var ben internete opel yedek parçacıdan orjinal arka kapı hoperlörünün çiftini 130 tl'ye aldım 30 tl'yede iyi bi oto tesisatçıda taktırdım
sordugumda 16 cm dediler.sırf hoperlör gelmiyo etrafında özel çerceveside var,takıldıgında yüksek seslerde cızırdama ve titreşim yapmasın diye çift taraflı bantlı çerçevenin çevresi yani işçilik cok iyi.Kasım Çınar link' Alıntı:kaç cm lik aldınız acaba,16 mı,13 mü,bende çıkmacılardan kazalı bir araçtan almayı düşünüyorum