Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdslar 2012 astra h araca sahıbım. bu araclara zenonların uymadıgı arıza ısıgını yaktıgını duydum. ne kadar dogru yanls bilemedim takan kullanan var mı?varsa h degeri ne ve hangı marka?
Aydinlatma ariza isigini yakan sey aldiginiz led ampuldeki canbus devresinin olup olmamasi bazi ledlerde canbus yok ariza,yakar. Canbuslu led far alirsaniz ariza yakmayacaktir Photon ve niken markalara bakabilirsiniz
Yani resimde gorunen fari direk takarsan yakar ama altinda,bulunan canbus sistemini eklersen araya ariza yakmaz. oyuzden canbuslu led far alman yada ariza isigini goz ardi etmen gerekir
arkdslar 2012 astra h araca sahıbım. bu araclara zenonların uymadıgı arıza ısıgını yaktıgını duydum. ne kadar dogru yanls bilemedim takan kullanan var mı?varsa h degeri ne ve hangı marka?
Bende led takmak istiyorum far'lara ne şekilde olur hangi marka takmak gerekli, çoğu yerde direk takınca ışığı kesitğini gördüm. Hangi marka çalışıyor acaba kullanan var mı aracım astra h 2006 twiport