2011 Astra H Kasa Kalorifer Problemi

Arminas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Ara 2017
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhaba,

2011 Astra H kasa aracımda sıcak hava gelmeme probleminden dolayı yetkili servise götürdüm .Klapelerin çalışmadığını ,kalorifer kazanının komple değişmesi gerektiğini bildirdi. Fiyat olarakta indirimli hali işçilik dahil 6400 TL ( 1410 Euro ) fiyat verdi.
Sanayiye götürdüğüm elektrikçilerde bunun bir bütün olduğunu ya orjinal servisten parça sipariş edeceklerini veya benim çıkma kalorifer kazanı bulmam gerektiğini bildirdiler. Opel astralarda kronik bir problem olduğunu söylediler.

Böyle bozulan bir parçayı klapeyi veya bunu kontrol eden motoru kalorifer parçasının bir bütünü yapan manuel müdahaleye imkan tanımayan OPEL'i kınamakla birlikte ,Bu sorunun daha pratik ve basit bir çözümünü İstanbul'da yapan bir servis varsa tavsiye edebilir misiniz ?

Teşekkürler...
 

heahrock

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 Eki 2017
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Benzer konular menüsünde açtığım bir başlık var "opel astra h kasa kalorifer soğuk üflüyor" diye.
bide youtube da https://www.youtube.com/watch?v=yCCkJ3I8wls bir video var. Alttaki yorumlar belki işinize yarayabilir.
Çözüm bulursanız buradan paylaşın. aynı dertten muzdarip bir çok kişiye yardımcı olmuş olursunuz.
 

Arminas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Ara 2017
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhaba,
Gönderdiğiniz linkte, yorum kısmında bu işi çözen ustalardan bahsetmişler henüz arama veya konuşma imkanım olmadı.

1 month ago


Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ustamızın bu yolu göstermesi çok iyi olmuş. Ellerine sağlık. Ben de İstanbul'da bu sıkıntıyla karşılaştım. Yetkili servis 1410 Euro fiyat çıkardı. Özel servisler 2500 TL'den kapıyı açtı. Ankara'ya gitmeyi göze almışken Pendik'te el işçiliğine güvendiğim ********* Ustamın yanına gidip durumu anlattım. Sağolsun işi gücü bırakıp benim problemi halletti. Bu durumda olan diğer arkadaşlardan bahsedince de ******* da yardımcı olacaklarını söyledi. İşçilik-tamir toplam 1000 TL fiyat verdiler. Tüm Opelcilere geçmiş olsun.

Veya

1 month ago

Arkadaşlar bu arıza astranın kronik bir sorunudur bu tamir işi bulunmadan önce komle kalorifer kutusu değişiyordu bu yaklaşık 4000 tl maal oluyordu ama bu arızaya çareyi bulduk garantili bir şekilde yapıyoruz komple kalorifer kutusunun değişmesine gerek yok 
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst