2011 astra h classic arka davlumbaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attila24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attila24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaş bu aracın niye arka davlumbazları yarım sizinde oylemi acaba?bu şekilde yoldaki ufak toz ve taş tanecikleri çok ses yapıyor bunun bir çözümü varmı acaba şu opellerdeki keçe şeklindeki davlumbazlar uyarmı acaba bizim araçlara?

davlumbaz derken neyı kastettın ben anlayamadım sahsen. davlumbaz mutfakta olur yahu :)
gercekten ne demek ıstedıgınızı ben anlayamadım

sanırım arka çamurlukların içi benim araçta da böyle.

yarim bizimkilerde ayni

davlumbaz derken neyı kastettın ben anlayamadım sahsen. davlumbaz mutfakta olur yahu :)
gercekten ne demek ıstedıgınızı ben anlayamadım
çamurluğun iç tarafındaki siyah plastiğin adı davlumbazdır.bugun sedan olanlara baktım onlarınki tam acaba bizimkilere uyarmı?

çamurluğun iç tarafındaki siyah plastiğin adı davlumbazdır.bugun sedan olanlara baktım onlarınki tam acaba bizimkilere uyarmı?

tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın.ona davlumbaz dendıgını bılmıyordum gercekten

benim ki sedan ama benimki de ses yapıyor.üstelik arkada davlumbaz görmedim ben..yarın daha dikkatli inceleyeyim..çünkü aracımı yıkadığımda basınçlı su tutarken oralara ,hiç dikkatimi çekmedi...aracı ilk aldığımda farkettiğim bir rahatsızlıktı..halen öyle ...alışmak lazım veya zift kaplatınca biraz çözüm olabilir..yapanlar vardı forumda..

bir ekleme yapayım..önlerde var..yarım ve gayet ince..bir kere söktürmüştüm..inceliğinden dik olarak bile duramadı ön davlumbazlar biliyor musunuz.hem üstten ekli..plastik ince olunca en ufak bir taşta içeri sesi duyuluyor..eski aracımıda bir kere söktürmüştüm..abartısız söylüyorum en az üç kat daha kalın bir plastik malzemeydi..zaten ondan inince bu taş sesi dikkatimi çekmişti..

Aynı sesten dolayı ben de rahatsızlık duyuyorum ve çözümünü merakla bekliyorum...

benim aracı bugün inceledim..arkalar yarımmış..tampona doğru yarım davlumbaz var..diğer yarısı yok..boya var orada..

Geri