Tam benim aracı sormuşunuz. 2010 model 1.2 easytro

sıfır aldım ve şuan 36.000 km civarı, vites arıza konusunda bir sıkıntı olmadı çok şükür. Aracın 30.000 km sini neredeyse eşim kullandı evden okula gidip geliyor ve onun yorumları;
Tam ihtiyacına göre, rampada bile hafif kaçırmasından hiç rahatsız değil, üstelik en dik yerde bile el frensiz kalkıyor ve 1 karıştan fazla kaçırmıyor. Parketme kolay, yeni olduğundan arıza, ses, sıkıntı yok sorunsuz. Cam suyunu doldur tamam.Şimdi gelelim benim görüşlere;
Tam otomatik gibi vites geçişleri özellikle 1-2 geçişi yağ gibi değil hafif sarsıntı ama bu sarsıntı deprem gibi değil, elinizde çay varsa dökülmez korkmayın. Tam otomatik 1.4 motorda var ama 1.2 easyro vergiden çalım atıyor ayrıca biraz yakıt farkı var az yakıyor. Bu şanzumanı hor kullanmaya, sıkıştırmaya, kapıştırmaya gelmez. Sakin sakin normal kullanılmalı ve zorlanmamalı. Böyle kullanılırsa hiç sorun çıkarmaz kerata
Araca zaten diyecek birşey yok, birçok japon aracından hatta büyük kasa abilerinden daha dayanıklı ve sağlamdır buna inanın. Kendi sınıfında verebileceği herşeyi verir ama bagaj, performansta çok şey beklemeyin. Evet 200 yapıyor, evet şehir içi birçok araçla kapışıyor ama biryere kadar

Dediğim gibi sakin kullanılmalı, araç stres atma değil ihtiyaç için kullanılmalı.