Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi araba hem sınıf hemde ucuzsa ayrıca süpheli tavırlar sergileyen bir sahibi varsa, bence değil 34, 30 desede uzak durulmalı.
Ayrıca sahibi araca güveniyorsa,her şekilde tok satıcı olmalı bana kalırsa,yani kapora almıyor falan bana biraz elden çıkarma telaşı var gibi geldi ama yinede takdir sizin.
ya ne bileyim abi güvensem mi güvenmesem mi? adam ben ödediğim parayı çıkartıyorum. zaten alırken bi miktar peşin vermiş ahbapları. ve adam şu an 34 e verdiği parayı geri almış oluyomuş.
Adamların senaryoları doğru gibi geldi. sonuçta rehinli araç satıyoelar ama rehinli olduğunu söylüyorlar. sakatlık şurda ki başkasının arabasını satıyorlar.
iki şeye dikkat etmelisin yoksa 34 bin lira çarpılabilirsin.
parayı adamlara vermeyeceksin bankaya vereceksin. yada bankadaki mevcut borç kadarını vermeyeceksin
başkasının aracını nasıl satacaklar merak ediyorum.
Adamların senaryoları doğru gibi geldi. sonuçta rehinli araç satıyoelar ama rehinli olduğunu söylüyorlar. sakatlık şurda ki başkasının arabasını satıyorlar.
iki şeye dikkat etmelisin yoksa 34 bin lira çarpılabilirsin.
parayı adamlara vermeyeceksin bankaya vereceksin. yada bankadaki mevcut borç kadarını vermeyeceksin
başkasının aracını nasıl satacaklar merak ediyorum.
araç adamın kendinin.onu söylememişim baştan kusura bakma. evet araç rehinli çünkü krediyi bu adam çekmiş. o yüzden de kendi üzerine almış arabayı. yani kendi arabasını satıyor.