2010 Astra H multimedya sistemi hk.

Claudio Marchisio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2010 model 1.3 CDTI cosmo astra aldık yeni. Navigasyonlu, bluetoothlu, aux, usb, cd/dvd, girişi olan, geri görüş kamerası opsiyonlu bir multimedya sistemi arıyoruz. Önerebileceğiniz en dolu multimedya sistemlerini önerirseniz sevinirim. Yazdığım özelliklerin olması önemli.

konsolun fotoğrafı :

opel__astra_h_1_4_selection_2009_4_lgw.jpg

Cyclon
Navimex
Navix
Bir de no name cihazlar var.
Hepsinde istediğiniz özelliklerin tümü var.
Forumda da uygulamaları görebilirsiniz.

paraya kıyın alpine alın

bir de necvox var.kendi aracımda da takılı ancak tuner ve dokunmatik konusunda eksikleri var.en sevdiğim özelliği ise bluetooth.

Çin malı navix oldukça başarılı yıllardır çalışan bozulmayanını gördüm

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sound Magüs ün h kasaya uyarlamış olduğu bi modeli var yaklaşık 1200 lira civarında kalitelidir. ben amfi ve bassını kullanıyorum. gayet başarılı. tavsiye ederim

Ben cyclone aldım geri görüş kamerasıyla gayet güzel.Şimdi bu ürünü inceliyorum bende Lastik basınç sensörü yok eğer bu ürün DD multimedya ekranına uyum sağlıyorsa almayı düsünüyorum.Sizlerdende bu konuda yardım bekliyorum

http://www.steel-mate.com.hk/products_details.php?id=72#.Vl__bdLhDRY

Bendeki cyclone DD de Özelliklere TMPS (opsiyonel) yazıyor.Firma ile görüstüm aracın özelliklerinde varsa ekranda gösterir dedi.Bu ürünü takarak sonuç alınırmı bilemiyorum.Navigoldda ise klima dijital ise DD ekranında gösterebilme özelliği sunuyor..

ar-lox diye bir marka var ben şuan kullanıyorum gayet güzel dokunmatiği radyosu bluetooth yani tüm özellikleri ile harika bence tavsiye ederim

kardeşim ara beni 0533 477 84 30 akın multimedya icin

Geri