superb cok guzel bi arac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni jetta mı yeni passat mı deseniz bile jetta derim ben. 1,6 TDI DSG highline olacak off off. 70bin liraya araba alacak olsam hiç düşünmeyeceğim bir seçeneğim olurdu herhalde![]()
Jetta'nın tasarımı çok beğendim hem iç hem dış. Bindim ve kullandım 1.6 TDI DSG idi. Rüya gibiydiParam olsa alırdım valla SuperB tabiki çok güzel ama ful donanım hariç deri direksiyon bile yok
O da hiç hoş durmuyor konsolda.
Jetta abi Jettahighline oldumu birde tadından yenmez. reklamlarda dediği gibi. "ne güzel bakıyor değil mi?"özellikle beyaz renk bir harika. :sulanma:
Superb'nin arka diz aralığı yeter. Limuzin mübarek...![]()
45000 'e alınacak araçlar arsındaki seçimleriniz sanırım şu şekilde olacaktır..
1.2 TSI - Jetta
1.4 TSI - Super B
1.6 vvt-i - Avensis
yakıt sıkıntınız yoksa kesinlikle Super B , D segmentini aşan bir yapıda E segmenti nerdeyse çok konforlu anadolu tabiriyle çok babayiğit bir araç..
Jetta motor ve konfor olarak Super B 'nin gölgesinde az yaksın çok binerim lpg karşıtıyım, vergi ucuz olsun diyenlere iyi bir alternatif
Avensis ise C segmenti ile D segmenti arasına sıkışmış bir araç bence toyota sorunsuzluğunu ve D segmentine yakın konforu Lpg avantajı ile yaşamak isteyenlere..
Eğer konuyu açan arkadaş ne istediğini yazsaymış böyle dallanmaz budaklanmazmış konu..
Siz ne alırdınız?![]()