2010-2011 avensis-skoda süper b- yoksa jetta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tür tercihlerde ben şunlara dikkat ederim; Bulunduğum yerde alacağım araca kaliteli hizmet verecek servis - usta var mı? Kolayca yedek parça bulabilir miyim? Alacağım araç bulunduğum yerdeki yol şartlarında fazla hasar açar mı? İkinci elde ne kadar kayıp yaşarım?

Bence de Avensis güzel bir tercih. Fakat keşke Avensis'te şu ön orta konsolu azıcık daha güzelleştirseler. Birde sanki kendi sınıfındaki diğer arabalara göre özellikleri biraz daha az.
Ama benim için sorunsuz olması en önemlisi onun için Avensis. Birde LPG takacak olsanız Superb yada EV pek uyumlu değil.

TDI,TSI,DSG bu 9 harf bile Superb'i almaya yeter.Elegance alırsanız çok iyi donanımı var.Araba inanılmaz geniş. Hele bagaj sanırım sınıfındaki en büyüklerden.

1.6 avensis te alırsanız rampalarda şişirir durursunuz . 160 nm tork ile boyna vites küçültürsünüz :D

Jetta'yı zaten bu araçların yanına bile koymayın.

toyota dan evliya olsa koyma kapına takoz gibi bomboş kalas bi araba (ortalıgı kızdırıyım biraz :p) şaka bi yana bende süperb derim gayet güzel araba ben biraz ters düşünüyorum böyle konularda banada satamazsın dedikleri arabaları aldım hep yani arabayı kendime alıyorum millete degil her topalın bi kör alıcısı varmış derler satılır niye satılmasın bindim kullandım gayet hoş güzel araba

Zupper Biiiiiiiiiiiiiiiiiii

konu süperb ise diğerlerine bakmam bile.

Vallaha hiç düşünemden hiç hemde...dizel süper b elegans bulursan hiç kaçırma herşey var arabada.donanım rahatlık performans ne ararsan var...tanıdgımda 2005 süper b 1.9 tdı elegans var...ne avensis ne jetta nede 2005 passat derim hiç biri bu araba gibi olamaz...sadece performansı yeter derim...

evet galiba tercih süper b den yana avensis dış görünüm mükemmel fakat içi bomboş insigniadan yana tercihimde vardı ama araç lpg kabul etmiyor ona yakıt dayanmaz...süper b de 2. el piyasası düşük açıkçası çok kararsızım:((

Taner ikinci el piyasanı kendin yaratırsın...bu dediğime diceksin öle saçma seymi olur diye ama evet benim tanıdıgımdaki 2005 süper b ye günde 2 müşteri kesin geliyor araban temizse her türlü satarsın...al dizel süper b kafanı dinle benim şahsi fikrim süper b deki tip avensiste yok...

Son düzenleme:
evet sanırım lpg de en hatasız ve sağlam avensis ... hakikaten görev yaptığım yerin resmi aracı...aman Allahım tamirmiş sanayiymiş servismiş unut gitsin...günde on tane köye gidiyor arabada halen tık yok

Geri