2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim daha 2 senem var.hepinize kolay gelsin

Allah kolaylık versin. Girmesi bi dert çıkması bi dert bu üniversiteye ;)

"Sistem bizden sonra bir sürü değişiklik geçirdi ama kolaylaşmamıştır zannetmem..Bir sürü sınav ismi duyuyorum ama tabiki bizler için en önemlisi halen üniversiteye giriş sınavı zannediyorum..Hepinize Başarılar dilerim arkadaşlar ,,kaygı başarıyı engeller bunu gözden kaçırmadan yapabildiğinizin en iyisini yapmanız temennisi ile..BAŞARILAR "

2 Yıl bitti üniversitede bidaha gircez bakalım hayırlısı giren herkese şimdiden başarılar...

Bende burdayım bütün sene kastık ama şu an üstümde anlamsız bir rahatlık var :D sonu ne olacak bilmiyorum. Pek ümitli değilim ama artık elimden geleni yapacağım. Girecek herkese başarılar diliyorum.
Kahrolsun öss demeyide unutmuyorum tabiki. :D
aynen :D bir sene boyunca kastım son 15 gundur bı gevsedım bı gevsedım :D 1 senedır gırmedıgım arkadas ortamına gırdım okey tavla ihale allah ne verdıyse...sankı sınavı garantıledık aksıne hala basladıgımız yerdeyım bana gore (kahrolsun meslek lisesi :mad:) en son cuma gunu defterın bi gpts çekecem belkı ıse yarar cumartesı gunude gezecem kafa dağıtacam pazar günü sınav pazartesı ıstanbula...

3. ye giricem bakalım bende :D

bu 2inci girişim iki senedir de aynı muhabbet son 1 hafta kala sewgilimden ayrıldım geçen sene sınawda çok dalgındım ama bu sne çok ısrarlıyım 2 snelik bile olsa yazıp gidicem...

herkese başarılar diliyorum sınawın sonua kadar oturun ben şahsen 2.bölüm ağır gelirse 3:15 dakika 1 bölüm yapıcam..

allah herkesin yardımcısı olsun.....

Dersanenin ilk sınavında 154 puan yaptım. Ama olaydan bi haberdim :D. İkinci sınavda kastım 48 puan yükseltip 202 yaptım :D yıl içinde mehter takımı gibi bi ileri iki geri gide gide 215 i görebildim. Çok fazla kastığım söylenemez genelde derslerde dinlediklerimle ve mantıkla çözüyorum soruları. Formülmüş oturup saatlerce test çözmekmiş bana göre değil. İnsanın kapasitesinin bu şekilde hamallıklarla ölçülebileceğine inanmıyorum. Sanırım o yüzdende çalışma konusunda aşırı isteksizim :D . Tabi bu bişeyi değiştirmez. 220 230 civarı yapsam okuldan gelicek puanla birlikte %50 burslu makine veya elektronikle ilgili bi mühendisliğe girsem bana yeter. Okulun çok kaliteli olması önemli değil. Sonuçta oxforddan da mezun olsam babamın işini devam ettireceğim. En kötü ihtimalle seneye girerim :D

Öss ymiş pehhh :P :D

Geri