2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Sitedeki bu sene oss gırecek arkadaslar kımler acaba allah hepımızın yardımcısı olsun bende heyecan tavan yaptı bakalım sınavda ne yapacak...sizde durumlar ne acaba :)

koskoca sitede baska giren yokmu oss ya :D

fatih bende giricem Allah herkeze istediği yeri nasip eder inş..

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar daha 2 yıl önce sınava girmiş biri olarak çok iyi anlıyorum şu andaki durumunuzu ama takmayın fazla gözünüzde büyütmeyin sınava kadar yapoacağınız bir şey kalmadı zaten.Başarılar...

öss zor bi sınav değil arkadaşlar.. çözdüğünüz denemelerden daha kolay olcak buna emin olun... hiç kasmayın kendinizi arkadaşlar.. sınava kadar hergün bir deneme ve daha sonra o denemede farkettiğiniz konu eksiklerinize bakın kısaca.. sınav pazar günü oluodu galiba, sizde cuma günü en son hazırlığınızı yapın ve daha bişey çalışmayın derim..

ilk girişte olcak diyede bi sıkıntı yok olmadı 2. de hatta 3. de de girersiniz ama tabi ne kadar erken o kadar iyi.. sınava olursa olur olmazsa olmaz diye girin, kesin olcak yapmam lazım şu bu diye beyninizi kemirmeyin sakın, dedikerimi yaparsanız sınav çok daha rahat geçer ve sonuçlar umduğunuzdan daha iyi olur

he bide kolay soruları tık tık yapın geçin zorlara sonra tekrar dönüp bakın.. çok çok zorlarada fazla kasmayın farketmeden çok zamanınız gidebilir :)

bende enqin tecrübelerle şeker su bunLAra takıLmayın faZLa :D biri sahibindende satıoo kaLemi 600 liraya odtüyü filan kazandırıomuş yalan :D:D:D o yüzden kasmayın sakince yapın cıkın ölüm yok ucunda

hepinize kolay gelsin :)

Sınva girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Buradan söylemesi kolay ama sakın siter yapmayın.

Son düzenleme:
Allah herkesin yardımcısı olsun sınavda

Bende burdayım bütün sene kastık ama şu an üstümde anlamsız bir rahatlık var :D sonu ne olacak bilmiyorum. Pek ümitli değilim ama artık elimden geleni yapacağım. Girecek herkese başarılar diliyorum.
Kahrolsun öss demeyide unutmuyorum tabiki. :D

Geri