2009 astralarin serisibozuk kimse almasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pekii buraya otomarkalarini dizdinde,fiyat farkini da yazsan..!!
Vw ye gelelim en az 12 bin fark var ,passat ?
Hele bmw ya mercedes... Makül düsünelim,opeli bunlarla kiyaslanamaz...
Vw problemsiz rac listesine koyarsaniz gülerim,ford mu alana sormadan veya kullanana sormadan bu karari vermeyin,bmw onun ne kadar hassa oldugunu ben bilirim...eeee opele haksizlik etmeyin beyler.. Araclar elktroniklestikce arizalar artti bunu kabul edin ve teknik eleman problemleri cogaldi arac hassaslasti...bu sirf opele mahsus bir sey degil gidin bir vw forumuna görün sikayetleri,veya digerlerine,yalniz suna dikkat edin sikayetleri satilan arac sayisina göre degerlendirin.bakin su türkiyede kactane vw var ve ne kadar opel var? Sokaga baksaniz opel dolu..arac sayisina göre ariza ve sikayetleri degerlendirin...farkedeceksiniz su forumda neden cok opelci oldugunu :)
benim demek istediğim ne kadar para o kadar köfte:d
ucuz diye opel alirsan sikinti çekersin
zaten bu markalar içinde en sağlamlari vw. Bmw ve mercedestir bunu türkiyede 100 kişiye sorsan 90 benim dediğimi der!!
Vw. Pahali olmasi opelden 1 gömlek üstün ve daha sorunsuz olmasidir !!

Pekii buraya otomarkalarini dizdinde,fiyat farkini da yazsan..!!
vw ye gelelim en az 12 bin fark var ,passat ?
hele bmw ya mercedes... makül düsünelim,opeli bunlarla kiyaslanamaz...
vw problemsiz rac listesine koyarsaniz gülerim,ford mu alana sormadan veya kullanana sormadan bu karari vermeyin,bmw onun ne kadar hassa oldugunu ben bilirim...eeee opele haksizlik etmeyin beyler.. Araclar elktroniklestikce arizalar artti bunu kabul edin ve teknik eleman problemleri cogaldi arac hassaslasti...bu sirf opele mahsus bir sey degil gidin bir vw forumuna görün sikayetleri,veya digerlerine,yalniz suna dikkat edin sikayetleri satilan arac sayisina göre degerlendirin.bakin su türkiyede kactane vw var ve ne kadar opel var? sokaga baksaniz opel dolu..arac sayisina göre ariza ve sikayetleri degerlendirin...farkedeceksiniz su forumda neden cok opelci oldugunu :)
vw. daha az olması fiyatıdır ve tek sebebi budur
32 bin liraya astra alabilirken 40 liraya golf u ancak alırsın
peki neden bu kadar fark var !!!
tekrar söylüyorum ne kadar para o kadar köfte

Son düzenleme:
opeli öven arkadaşlar verdiğim liklere bakın ve anket sonuçlarını değerlendirin ..
FAZLA UZATMAYA GEREK YOK SONUÇ ORTADA
http://resim.donanimhaber.com/m_10768147/mpage_1/key_/tm.htm
http://www.frmtr.com/otomobil-tavsiyeleri-ve-karsilastirmalar/2564899-volkswagen-mi-opel-mi-7.html
http://www.oyumsana.com/anketler.php?q=anket_goster&aid=16568
http://forum.donanimhaber.com/m_18252042/mpage_1/key_/tm.htm
BU kadar formlarda vw. ağır basıyorsa ve hala bana opel diyorsanız
söyleyecek başka bişey bulamıyorum

golf ile astra yı karsılastırmam tabiki golf daha iyi ama opel astra elegance paketli astra aldım 33.800
donanım olarak 10 numara
govde rengi ayna ve kapı kolları
celik jant
sis farları
hız sabitleyici
far yagmur ve park sensorleri kendinden karar iç dikiz aynası elektronik klima
ve vs...
aynı ozellikleri golfde istedim :)))
41.600 istedi ustelil motor wolswagen ilk motorların 102 beygir 100km de 11 litre yakıyo masllah x5
ikusura bakma ama golf almak beni kasar kasmayan icin guzel olabilir ama acıkcası o paraya nissan qashgai alırım en azında jeep gibi araba :))
golf almak bence hastalık almanyada yasasam belki alırım ama doğus grubunu doyuracam diye o salaklıgı yapmam inan

Fiyat politikasını düzeltirse VW alınmayacak bir marka değil.Birde şu servis teki yedek parçalarda uyguladığı fahiş fiyatları düzenlerse hem marka hem de müşterilerine güzel bir iyilik yapmış olur.

Son düzenleme:
bu vw aşkını anlamadım gitti mübarek Mercedes.halkımız kahraman yaratmaya ne kadar meraklı

bence opel iidir vw sağlam güzel araba ama iç mekan dersen opel derim rahatlık konfor hem ayrıca sadece bi iki özellik içinde 8bin fark wermem hem ben golfle skoda favoritin kazasını gördükten sonra ne kadar sorunluda olsa opelime aşığım (=

sayın yasin ist.

arkadaşım dolu astrayı 32000 e alırken boş golfün 40 bine alınmasının tek nedeni doğuş otodur.

bunun ispatıda almanya sıfır fiyatlarıdır. bana inanmıyorsan kendin araştır. bak birde donanımlarda diyorum aralarında 1000 € fark ancak var ve sana bir bilgi daha bmw 1 serisininde fiyatı yaklaşık aynı 1500-2000 € civarı fark var.
yani golf astra a3 bmw 1 bunların almanya fiyatlarına bak ve dediğimi kendin gör.

bmw1.18d ve astra 1.9cdti arasında 2000€ fark var. ama tr de 40bin TL fark vardır. ne olacak şimdi bmw 1 serisi astradan 10 kat iyi bir araç mı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri