2009 astralarin serisibozuk kimse almasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arac 0 sa zorlamayın daha rodaj suresınde zaten...değilse aracınızda kesınlıkle problem vardır yoksa serısı bozuk falan değil... 10 numara arac hatta...

araç sıfır rodaj sürecini tamamlamıs arkadaslar var ama aynı problem devam gaz pedalının telli olmamasıda performansı cok etkiliyor araba ivmelenmede cok yavas benimki 1800 de ama kalkmıyor araba kalmıyorrr

hangı devırlerde vıtes degıstırıyorsunuz...

3000 4000 arası kullanıyorum bazen uzun yola cıktınmı 5000 dayanıyorum

sıze aracınız olu gıbı dıyen arkadasınızda clıo accent falanmı var...opel arabası atak degıldır ama yolunu buldunmuda akar gıder...

ya dostum sadece o degilki bende mesela focusa kullandım leon kullanıdm hatta megane 2 kullandım benımki fiat bis kalıyo yanında heleki focus performanıs beni perişan etti ford almadıgıma deli gibi yanıyorum araba yerinde durmuyo benımki sanki kamyonn diğer samimi bi arkadasım var onda sedan var 30 derece yokusta araba geri geri gidemedi tıkandı araba motordan cıkan ses korkunc porporpor

ersine katılıyorum porpor sesine : bugün bir arkadaşın arabasını yokuştaki atikliği denedik ; benzinli araçla kafa kafaya gittik;düşünün bendeki araç 1.3 cdti ,daha sonra dedimki imkansız birde tam tersini yapalım dedik;ben 1.6 ile arkadaşım 1.3 ile ;aracı 1 vitesten ikiye atana kadar por por sesler geliyordu aracından;bence motor bu şekilde arıza felan değil;2 vitese atınca bu sorun ortadan kalkıyor;ancak performans olarak 1.3 cdti daha iyi diyebilirim

ben diyorum abi motorun serisi bozuk senın arkadasın km kactı

ya dostum sadece o degilki bende mesela focusa kullandım leon kullanıdm hatta megane 2 kullandım benımki fiat bis kalıyo yanında heleki focus performanıs beni perişan etti ford almadıgıma deli gibi yanıyorum araba yerinde durmuyo benımki sanki kamyonn diğer samimi bi arkadasım var onda sedan var 30 derece yokusta araba geri geri gidemedi tıkandı araba motordan cıkan ses korkunc porporpor
focus 1.6 dizelse durmaz tabi...bence sız aracınızı bı gosterın illakı bır problem vardır yoksa o kadarda hantal değil...hatta sahilde kapısanları bıle gordum :)

Yok artık daha neler yani... Aynı araç bizde de var,chipli 1.3 CDTi 110 hp aracıma 2 boy fark atıyor.. Kalkışları da gayet seri bence..

Ayrıca bu araçların hepsinin bozuk motor kullanıdgını idda etmeniz için,hepsini kullanmış olmanız gerekiyor. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana, 1.6 115 hp , 110 hp , 120 hp gibi araçlar ile deneyin bakalım nasıl gidiyor..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri