2007_Yeniden Gümüş Şovalyem..

arka camda film yok sanırım
cok kötü duruyor....

cok kötü duruyor....

arka cama film i kendi isteğimle yaptırmadım yoksa arka cam da fiyata dahildi:p ben ginede istemedim yani arka cama çektirmedim diye fiyattan düşmediler arkaya yapsakta yapmasakta aynı fiyat dediler..hondada çektirdim filmi çeken arkadaşta iyi yaptın abi demişti yeni civice binenler hak verir..arka zaten büyük arkası hiç gözükmüyor film lisinede bindim çünki arkadaşta ayrıca film in polis tarafından sökülme esnasında yanlar neise bişey olmazda arka camda resitanslara zarar veriyor..

Son düzenleme:
maşallah emre jantları değişmişsin güzel olduu plakayı neden gizliyon ki anlamadım

serkan bu sadece opelim.nete yapılmış biir şey deil ben dier forumlarada yazıyorum ve resim koyuyorum...hepsinde böyle yoksa opelim nete girenlerin seviyesi vede dürüst oldukları zaten ortada ancak arkadaşınd ayazdığı gibi kanı bozuklarda var....sağlıcakla kalın

iyi niyet belirten arkadaşlara teşekkürler sizde kazasız belasız gülegüle binin..:good:

cok kötü duruyor....

cocuk ne gzl yapmis bi de arka cam kotu duruor demissin
var ole herseyin bi ters yanini gorenler
sen naptin MFY ye hani resimler
ben mi gormedim varsa yolla linkini

kullanmis oldugun arac cok akilli bir tercih, hep begenmisimdir. 2.el i bile degerli fakat bana yakismaz sedan oto.

araca bir de zevklil dokunuslar yapmissin
cok begendim
allah kaza vermesin.hepimizin araclarini kem gozlerden kotu nefislerden uzak eylesin insaallah

teşekkürler zeynep aynı temenniler benden de sana sende kazasız belasız bin o güzel cmon una:good:

zevkine guveniorum istanbula duserse yolun veriyim benim kizi bi adam et olur mu

makyajsiz guzel olan tek bayan..... benim araba:))

ama istior bi body kit adim basi tumseklerde yazik olur mu die dusunuorum

makyajsiz guzel olan tek bayan..... benim araba:))

ama istior bi body kit adim basi tumseklerde yazik olur mu die dusunuorum

cmona yanlara marchbiyer ve bagaj üstü spoler güzel oluyor görmüştüm...senin aracının rengi yeter..ama ilerde ufak abartıya kaçmadan bişeyler yapabilirsin tabiki hoş durur...:)

Geri