2007_Yeniden Gümüş Şovalyem..

cocuk ne gzl yapmis bi de arka cam kotu duruor demissin
var ole herseyin bi ters yanini gorenler
sen naptin MFY ye hani resimler
ben mi gormedim varsa yolla linkini
yalan konuşmaya gerek yok.buraya eleştiri almak için koyuluyor resimler;).zaten neden olduğunu acıkladı arkadaş.
güle güle binsin ne diyim....

MFY nin eski resimleri var,
sen gezmekten bana zamanmı ayırabiliyorsun.(o hondam'ı başına yıkıcam:D )
ondan sonra bıdı bıdı ediyosun ayıp ayıp:D
şuan body de,
çıksın tazelicez sayfamızı...

hıı bu arada sen yeterki body kit iste en güzelinden yaptırırım ben sana....;)

allah kaza bela vermesin güzel araba. ama şu hususta katılmıyorum yani arkacam filmi kötü duruyor ve arka camdaki rezistans bozulur falan bunlar hikaye. yani hiç bişey olmaz. he görüşünü engeller ozaman haklısın ki öyle demişsin. ozaman yerinde olsam yanlarada yaptırmazdım. çok hoş bi görüntü değil bence. ama zevk tabiki tartışılmaz ;)

iyi yarın gidiyim hondaya yaptırayım ozaman zaten parada vermem arka cama borçlular çünki arka cam film parasınıd avermiştim zaten ilerde çekmeyi düşünürsen gel çekelim dedielr.:) ama boşver yaa böle iyi:p

omach

ayrıca arka cam filmde resitanslara zarar vermesi hikaye demişsin

geçen ay oto aksesuarcı arkadaşım kendi opel corsasına çektiği arka cam filmini gözümün önünde söktü ve arka cam resitansları kalktı adamın içi acıdı bide kendi arabası 8 senedirde bu işi yapıyor nekadar titiz oldunu biliyorm...ancak nekadar ince iş yapsada resitansların kalkmasını engelleyemedi azda olsa kalktı..yani:(

Son düzenleme:
:rulet2:

3 kere değişti hiç bir şeyde olmadı demekki usta mahareti neden değişti derseniz rezistansı açtığımda kabarma yaptı film sonradan anladık:)

demekki oluyormuş bişiler arka cama film çekildinde :eek:

Honda Hayat Onda :) modifiye yapmayı düşünürsen çok iyi modifiye seçenekleri var özellikle body olarak

Bu araçta istanbulda arkadaşımın ekim ayında tuning dergisine çıkıcak:)

ben sadece ön tampon karlığı düşünüyorum arka Led li stoplar siyah olduğu için griye gitmez..:( ön panjuru belki bende mugen yaptırabilirim resimdeki gibi:good:
68247196wp4oy6.jpg

13cm5zg7.jpg

65051914ny3dh9.jpg

Son düzenleme:
Aracını güzel olmuş. Ama sadece ön tampona ek yaparsan yandan bakıldığında ön tampon arkaya göre daha aşağıda görünecek. Bana göre biraz tuhaf olabilir. iki tampona da ek yaparsan bence daha cok yakısır. Mugen panjuru da sakın ihmal etme:)

Geri