2007_Yeniden Gümüş Şovalyem..

ileride belki düşünebilirim dostum saolasın

Kazasız belasız ..

hayırlı olsun yakışmış..profilden çok 407 yemi benziyo banamı ole geldi...

Cok Güzel Babamda Kafaya Koymus Bunlarin Full Modeli 1.8 Motormus Babamda Tutturdu Ama Artik Alamiyacak Bana Aldi Gtc Senin Arac Kac Motor Kazasiz Belasiz Sürüşlar

slm arkadaşlar konu yu arşivden buldum ehhehe:)

arabada bazı deişikler oldu bagaj spolere orjinal gövde rengi paçalıklar gibi..

yakın zamandada ön tampon karlığını taktırıcam
yanlız ön panjuru mügen yapsammı yapmasammı hala kararsızım resim koyabilsem szede sorucamda işte 3 aydır girmeyince opelim nete nasıl koydumuda unutum yani linki koyuyoruz ama araya bişey yazıyorduk linki onun arasına koyuyorduk:( unuttum..

6000 kelvin mtec marka xenon lar ve mtec marka beyaz ampüller de vardır..xenonları da biara çekince koyarım:good:

Son düzenleme:
hocam aracın gerçekten çok hoş, çok güzel. Maşşalah, allah nazarlardan saklasın. Kaza bela vermesin.

arka cama film neden çekmeden çok kötü gözüküo gerçekten kazasız belasız :good:

maşallah emre jantları değişmişsin güzel olduu plakayı neden gizliyon ki anlamadım

bütün forumdaki arkadaşlara duyurulur,lütfen imza olarak yapmış oldugunuz araç resimlerinizdeki araç plakalarınızın sol daki şehir no ve harf bölümünü gizleyin ,hırsızların çoğu bu adrese girip araçların plakalarını not edip plaka sorgulama bölümünden sorgulama yapıp hırsızlık vs.gibi işlere kalkışıyorlar,x forumda bir arkadaşım vardı aracına teyp kolon amfi bass vs.koyarak foruma resimleri ekledi 1 hafta sonra aracın arka camı ve kaputu feci şekilde hasar görmüş ve bütün techizatın çalındığı haberi ile bana telefon açtı ve bende aynı gün plakamı gizledim herkese duyurulur.
emre bu arada araba müthiş güle güle 1000 kazasız belasız diyorum yine

Son düzenleme:
Geri