2007 den sonrakı renault clıolar hakkında bılgısı olanlar ne tavsıye eder?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet alman arabası aldık 10 bin lira :) şimdi bi baskı balata volan deişelim dedik bin liradan aşagısı kurtarmıyo :) opel iyi ama yedek parça çok pahalı, bence onu da değerlendir, mesela ben olsam bidahaki arabam yedek parçası ucuz olan bi araba olur.. tabi o sorun değil diyosan yeni polo al süper :)

ama opellerde her değiştirdiğin parçada bi 10 sene gidiyo.. abartmak gibi olmasın...
renoyu bende tavsiye etmem.. burak arkadaşımız tam anlatmış arabayı...
120-130 dan sonra allaha emanetsin. tekerler yerden kesiliyor... ama uçmak isteyenler varsa o başka.. :) :)

Clio alanın 120-130 ile işi ne? Ş. içi arabası, gayet de sınıfının hakkını veren araçtır.

tesekkurler

clio en saglam memnun kalabileceğin motor k7m k7j yani 1,4 8valf motordur oldukca performanslı ve okadar da çimridir tavsiye ederim nerden bileceksin dersen renault yetkili servisinde calışıyom şimdiye kadar hiç memnun olmayana görmedim....

1.5 dcı yartışmasız mükemmel motor uzun ömürlü - yüksek performanslı - sınıfındaki diğer dizellere oranla alaycı düşük tüketim. vs şiddetle tavsiye ederim. yakın teknolojili a.5 dcı megane 2 kullanıyoruz ordan yola çıkarak şiddetle tavsiye ederim

arkadasımda var 150den sonra arabanınonu kalkacakmıs gıbı oluyo :D

symbol hariç hb için konuşuyorum 120-130la zorladım arkada tarafta hiç bir bırakma durumu görmedim.parçası ucuz servisi her yerde var.serviste arabadan anlayan usta var en azından.opeldeki gibi ne ustası nede servis elemanları çok bilmiş değiller.Egr Valfi yok :D dert yok.uzun ömürlü motorları var.yagını suyunu zamanda değiştirirsen 300bin km garanti devirir 450bin gidipte sadece servise yag değişimi için giren taksiler çok var piyasada.dizelleri zaten çok az yakıyor 950km garanti gidiyor şehiriçinde full depoyla.alacaksanız 80hp olan modelini alın 60hplikler biraz agır kanlı.Kaportası içinde şunu diyim bu arabayı sokaktan geçen adamlar dizayn edip üretmiyolar.bunuda üreten bir mühendis takımı var.çamurluğun dışı plastik olsa nolcak.adam geldi dokundu size o parça içeri girer çıkar.saç olsa yamulur kalır bir ton iş.Ncap testlerinide bakmanızı öneririm kaç yıldız almış.

Şırkedde var 1 şenedır kullanıyoruz 170 bınde 1 kez modor yapdırdık onun dışında aşla şanayıye uğramadık şorunşuz bır araç alınabılır..

Geri