2006 vectra comfort almak üzereyim tavsiye edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olzayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olzayy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
78000 km de siyah comfort 1 sene önce brc sıralı lpg takılmış kazası değişeni olmayan ş içi 25 krş yakıtı var 65000 km de ağir bakımları yapılmış 4 lastik yeni değişmiş kusursuz sorunsuz bir araç var ne dersiniz?ne eder 27000 tl çok mu ?lütfen değerli yorumlarınızı beklliyoru.saygılar

bence fiyatı gayet iyi benimkide 2006 comfort deri döşemeli ısıtmalı koltuklu xenon lu falan 52 binde ağır bakımlarıda yaptırdım bana galeri 27 bin tl verdi zaten o fiyat o araç için ideal..

km niz bendn yaklaşık 30 000 km az.deri döşemem yok.xenon yok.27000 tl.deri döşemeyi kendınızmı yaptırdınız

benım artılarım 4 lastık 1250 tl yenı alınmış ve 2000 tl ye brc kıt takılmıs sankı cok cok ııyı degıl fıyat..kotu de degıl ama ne bıleyım kazasız olması en buyuk avantaj arabaya tramerden baktırdık 299 tl ve 600 tl lık 2 işlem var

sız neden satıyosunuz memnunıyetsızlıkmı?

deri orjinal kendi opelin derisi ben sonradan yaptırmadım .. benimkinde lpg yok.. aracım çok güzel çok memnunum sadece kullanmıyorum km sindende belli zaten sadece uzun yolda kullanıyorum.. kullanana yarasın bari kapıda yatıcağına..

arac arıza cıkartıyomu cok mu hantal ?bakımları yedek parcaları nasıl masraflı aracmıdır yardımcı olurmusunuz saygılar

siz burda pazarlık yapın alış verişe sebep olsun burasıda :D istekler aynı gibi sanırım

Hakan beyin arabasını alın bence.Bir büyüğüm demişti "2-3 fazla verir, bildiğim, temiz arabayı alırım" diye :)

Bu soryu yaklaşık bir yıl önce bende açmıştım.bende 2006 comfort var.yakıtı biraz fazla ama taş gibi araba sürüşü güzel güven veriyor gösterişli araba birde.Gayet memnunum ben tavsiye ederim arkadaşım fiyatıda uygun...

Geri