2004 vectra düşünceleriniz?

temiz bi cdx al

20 bin TL ye hiç düşünmeden al bence :) o fiyatlarda onun kadar güzel başka hangi araba alınabilir ki vectra C :)

bence bu km de bu halde ustelık motor gormus bır aracı almak cesaret ıster sız sımdı o vurukları ve tamponu da yenılemek ıstersenız sıze 21 22 e malolur

bence 23 gıbı bır fıyata cok daha temız bır comfort yada bulabılırsen elegance alabılırsın

merak ettiğim bir nokta var. Motoru bu kadar erken neden bitmişti ?
kullanıcıdan kaynaklanıyor sanırsam. yüksek devirde kullanma, yağını kontrol etmeme (bu modellerin yağ yakma problemi var biliyosunuz), hararete dikkat etmeme gibi. kullanan adam pek temiz kullanmamıştı zaten. ama ben toparlamıştım arabayı güzel olmuştu. şuanki görünen tek kusuru kapılardaki küçük göçükler. onlarıda yaptırmayı düşünmüyorum. nazarlık dursun :) bu arabayı istememdeki sebep ise alım şartları. paranın yarısı hala adamda. başka para vermicem :) yarısınıda kafama göre ödicem. kredi filan yok :)

Ecotec motorları çok yüksek devirlerde kullanmamak lazım.Zira motor yapısı gereği buharlaşma oluyor ve pistonlar arasında yağ inceliyor.Uzun süre bu devirlerde kullanılırsa yağlama eksikliğinden dolayı motor çabuk bitebiliyor.Zannedersem bu araç ta uzun süre yüksek devirlerde kullanılmış bir araç.Yoksa o motor 400k gider normal kullanımda.

Ayrıca 20bine araç alınabilir.Sonuçta bildiğiniz araç.
doğrudur...

Sen almaya karar vermişsin zaten. Sanırım için de gitti aracı satarken. Al gitsin:)

Sen almaya karar vermişsin zaten. Sanırım için de gitti aracı satarken. Al gitsin:)
aynen öyle içim gitti. bu arabayı almazsam askerlik bitene kadar araba almicam. askerliğin bitmesine 7 ay daha var. askerlik bitince 2003 üzeri seat toledo almayı planlıyodum. ama arabada lazım oluyor burada gezmek için.

Geri