temiz bi cdx al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kullanıcıdan kaynaklanıyor sanırsam. yüksek devirde kullanma, yağını kontrol etmeme (bu modellerin yağ yakma problemi var biliyosunuz), hararete dikkat etmeme gibi. kullanan adam pek temiz kullanmamıştı zaten. ama ben toparlamıştım arabayı güzel olmuştu. şuanki görünen tek kusuru kapılardaki küçük göçükler. onlarıda yaptırmayı düşünmüyorum. nazarlık dursunmerak ettiğim bir nokta var. Motoru bu kadar erken neden bitmişti ?
doğrudur...Ecotec motorları çok yüksek devirlerde kullanmamak lazım.Zira motor yapısı gereği buharlaşma oluyor ve pistonlar arasında yağ inceliyor.Uzun süre bu devirlerde kullanılırsa yağlama eksikliğinden dolayı motor çabuk bitebiliyor.Zannedersem bu araç ta uzun süre yüksek devirlerde kullanılmış bir araç.Yoksa o motor 400k gider normal kullanımda.
Ayrıca 20bine araç alınabilir.Sonuçta bildiğiniz araç.
aynen öyle içim gitti. bu arabayı almazsam askerlik bitene kadar araba almicam. askerliğin bitmesine 7 ay daha var. askerlik bitince 2003 üzeri seat toledo almayı planlıyodum. ama arabada lazım oluyor burada gezmek için.Sen almaya karar vermişsin zaten. Sanırım için de gitti aracı satarken. Al gitsin![]()