2005 astra elegance

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan d3Li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

d3Li

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bu gun 2005 astra elegance için pazarlık yaptım.arabada değişen boya yok km 70.000 gümüş gri ankara arabası..25600 ytl bitirdik sizce fiyat nasıl

daha geçen hafta bir arkadaşım 2005 astra njoy 1.6 lpgli 43000km ve siyah renk aldı ankaradan tam 25600 liraya.

km cok bence 2005 model için cok koşturlmus araba km göre fiyatı cok diyebilirim

ben km yi kafama takmamıstım ama bana cok fazlada gelmedi açıkcası.2 hafta aralıksız araç aradığım için normal bile geldi bana ama yinede tşk ederim.ilk once baktığım kasası ve motoru oldu onlardada hıc sorun yok.makinaya falan bağlattım aracı sorunsuz cıktı.boya ve değişen yok araçta bunlara oncelık vermıstım ben

biraz daha araştırısan çok daha az kiliometrelerde araç bulabilirsin. hemde fiyat olarakta 25-26 bin tl gibi bulursun. ayrıca elegance donanımdan aşağısını alma bence

km cok bence 2005 model için cok koşturlmus araba km göre fiyatı cok diyebilirim

arkadaşlar yapmayın yha 4 yaşında araba 70000 neresi çok senede 17500 km yapar. bu arabaları alıp garajdamı tutucaksınız gezmedikten sonra nie araba alasın ki... AMA 25 üstüne alım satım derken bi bakım falan derken 27-28 i bile zorlayabilir o kadar vermeişken 0 a nie bakınmıyosun?? (yapacağın masrafıda hesaba kat 2. el araba alıyosun bi temzi bakım ister) vereceğin paraya 2-3 daha ekle sık biraz 0 a bi bak derim benceee!!!

alım satım bakım falan 26.500 patlıo araç bana.ayrıca km düşük araç buluyosan kazalı boyalı yada değişeni oluyo yada 25 e buluyorum rengi bi acayip.ben km önce kasaya bakarım ama herkesin kendi tercihidir.inan arabada renk bile fiyatı artırıyor..

alım satım bakım falan 26.500 patlıo araç bana.ayrıca km düşük araç buluyosan kazalı boyalı yada değişeni oluyo yada 25 e buluyorum rengi bi acayip.ben km önce kasaya bakarım ama herkesin kendi tercihidir.inan arabada renk bile fiyatı artırıyor..

Öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.ÖTV indirimi hernekadar 2.ele çok yansımadıysa da biraz fazla vermişssiniz bence,Ocak ayında 2004 model Astra H Elegance body kitli,41700 km'de arabayı Ankara'dan 23750 ye almıştım.Ama triger değişimi gelmişti pazarlığı ona göre yaptım.Benim arabanın artısı üzerinde body kit olması,eksisi sağ ön kapı ve çamurluğun çizikten dolayı boyalı olması.

Son düzenleme:
Geri