2004 astra 1.7 cdti alınır mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkansan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıkçası,Türkiye'de Corsa D 1.7 dizel GSi olsaydı,OPC yerine onu alırdım.Ordan düşn güvenimi :)

bence al ama sonra enjektör masrafları, dizel pompası gibi masraflarıda düşün. Türkiye yollarında 160 bin km yapan bir araç,biraz düşünmek lazım

bence al ama sonra enjektör masrafları, dizel pompası gibi masraflarıda düşün. Türkiye yollarında 160 bin km yapan bir araç,biraz düşünmek lazım
kronik arıza çıkarma ihtimali yüksek bir araç olarak nitelendiriyorlar genelde...

Vegi olmasa zaten 1.3 üretilmezdi
icon7.gif
Neden 1.3 CDTI Sadece Tr İçinmi Üretiliyor Sankı ....

kronik arıza çıkarma ihtimali yüksek bir araç olarak nitelendiriyorlar genelde...

kronik arıza değilde, aşınma, düşük model oluşu ve fazla km yapmasından dolayı, bunlara bağlı hasar görebilecek,aşınacak tipteki sensörler,parçalar değişim isteyebilir. ama kronik sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum. çünkü 1.7 cdtı hiç ama hiç zorlanmadan astranın yükünü taşıyabilen bir araç. hatta şahsi fikrimdir, çok hor kullanılmadıysa daha uzun süre arıza çıkarmaz. hep fazla km diyoruz ama nasıl yapılmış o fazla km?? mesela bir 40 bindeki şirket aracını alcağıma 100 bin km deki genellikle şehirler arası kullanılmış aracı tercih ederim. eğer satın alcağın adamı tanıyorsan veya güveniyorsan, öyle al. yada servise götür aracı. neler değişmesi gerekir diye bir sor. ortalama bir maliyet çıkar ztn. ona göre araca vereceğin fiyatı belirle

kardes sana tavsiyem senin soruna etki edecek seyler birkere arbayi götüreceksin motoru konturol ettireceksin arbayi bilgisayara baglayacaklar servis defterine bak nerelerde ne yapmislar motor icin ok diyorlarsa km cok oldugu icin fiyati diyer arabalara göre ne durumda sonra degerlendimeleri kendin yap benim araba 1.7cdti 2005 bana kalsa 1.7 bile az ama tr vergi durumlari degisik

araç 19'a satılmış.

Geri