Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kronik arıza değilde, aşınma, düşük model oluşu ve fazla km yapmasından dolayı, bunlara bağlı hasar görebilecek,aşınacak tipteki sensörler,parçalar değişim isteyebilir. ama kronik sorun çıkaracağını hiç sanmıyorum. çünkü 1.7 cdtı hiç ama hiç zorlanmadan astranın yükünü taşıyabilen bir araç. hatta şahsi fikrimdir, çok hor kullanılmadıysa daha uzun süre arıza çıkarmaz. hep fazla km diyoruz ama nasıl yapılmış o fazla km?? mesela bir 40 bindeki şirket aracını alcağıma 100 bin km deki genellikle şehirler arası kullanılmış aracı tercih ederim. eğer satın alcağın adamı tanıyorsan veya güveniyorsan, öyle al. yada servise götür aracı. neler değişmesi gerekir diye bir sor. ortalama bir maliyet çıkar ztn. ona göre araca vereceğin fiyatı belirle
kardes sana tavsiyem senin soruna etki edecek seyler birkere arbayi götüreceksin motoru konturol ettireceksin arbayi bilgisayara baglayacaklar servis defterine bak nerelerde ne yapmislar motor icin ok diyorlarsa km cok oldugu icin fiyati diyer arabalara göre ne durumda sonra degerlendimeleri kendin yap benim araba 1.7cdti 2005 bana kalsa 1.7 bile az ama tr vergi durumlari degisik