Bu yalnız CDTI, 100 beygir. Aslında 1.7 olduğundan motorda ciddi hp ve nm potansiyeli var. Modlamaya açık. Ama 160 bin ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustan doğru söylemiş...ilginizden ötürü herkese teşekkür ederim. bugünde ustama sordum(öncü oto ismail bey) astra 1.7 cdti lar pek tutulmadı dedi, ayrıca hava debimetresi ve turbo problemlerinin çok fazla olduğunu söyledi. ha bu arada "astra g'den şaşma boşver sen yenileri" diye gazıda verdi) şuan vazgeçmiş bulunuyorum.
yeliz hanım öncelikle geçmiş olsun diliyorum. umarım daha iyilerine sahip olursunuz. aslında bende sorun çıkaracağını düşünmüyordum. sonuçta ortalıkta 300 binleri deviren birçok VW TDI,FORD TDCI vs. var ve hala gidiyorlar...1.7 CDTi lerin tutulmama sebebi vergiden dolayıdır 3 sene kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Bence Astra H lar arasındaki en iyi araçtır. Ben kullanmış biri olarak tavsiye ederim![]()
1.7 CDTi lerin tutulmama sebebi vergiden dolayıdır 3 sene kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Bence Astra H lar arasındaki en iyi araçtır. Ben kullanmış biri olarak tavsiye ederim![]()
Vergi Dezavantajı Olmasa Kaç Kişi 1.3 CDTI alırdı acaba...????