2002 astra 1.4 tuning için yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2002 astra 1.4 nb aracım var. beygir gücünü nasıl yükseltebilirim ve bu kaç liraya mal olacak ayrıca bilecik yakınlarında yaptırabileceğim bir yer varmı? ilgilenirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

eğer hissedilir fark istiyosan chip taktır derim ama benim fikrimi sorcak olursan taktırma derim çünkü çok sorun çıkarıyo ark.dan biliyorum bana kalırsa motorla fazla oynama derim aracın yol tutuşuyla ve body kit derim,walla bilecikten bana kalırsa direk bursaya git derim eskişehirden kat kat iidir.param olsa bende aracı bursaya götürürdüm yinede tercih senin :)

Arabanı sat, modeli 2-3 yıl düşük 2.0 bir araba al...1.4 arabayla uğraşılmaz beygirini yükselteceğim diye.Ben de eski bir 1.4 kullanıcısıyım, eski arabama da 8.000 YTL üzerinde harcamıştım.Satarken yanımda kar kalan sadece aldığım keyif oldu, onun dışında külliyen zarar.Zaten alsan alsan alacağın 5-10Hp...

tamam. teşekkür ederim.

Arabanı sat, modeli 2-3 yıl düşük 2.0 bir araba al...1.4 arabayla uğraşılmaz beygirini yükselteceğim diye.Ben de eski bir 1.4 kullanıcısıyım, eski arabama da 8.000 YTL üzerinde harcamıştım.Satarken yanımda kar kalan sadece aldığım keyif oldu, onun dışında külliyen zarar.Zaten alsan alsan alacağın 5-10Hp...
:good::good::good:

eskiden astra g 1,4 vardı.buji+buji kablosu+supersprint son susturucu+açık hava filtresi aracın çekişini biraz düzenlemişti ama beklentileri büyük tutmamak gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri