2001 Bertone'de ElektroHidrolik direksiyon yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_boss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

the_boss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

2001 1.8 Astra Coupe Bertone aracım var.
Geçenlerde arabayı süren daha öncede opel astra sürmüş olan bir arkadaşım direksiyon park esnasında çok sert acaba ElektroHidrolik direksiyon yok mu şeklinde bir soru yöneltti. Bende bilmediğimi söyledim.

Belki bu konuda bilgili olan arkadaşlar beni aydınlatırlar..

Teşekkürler

Son düzenleme:
Benim bilgim yok fakat konuyu keşke daha güncel bir yere açsaydınız cevap gelmesi uzun sürebilir..:(

teknik sorular kısmına mı açsam ? hani burada da opel modelleri hakkında bilgi, sahip oldukları özellikler konusunda bilgi veriliyor.
o şekilde düşünmüştüm.
olmadı taşırım.
teşekkürler

opel sohbet kısmına acın mesela 1 sendır uyeyım sıteye ılk defa gırdım buraya :) kımse cvp yazmaz burda

Konu tarafımca taşınmıştır.Bilginize.

konuyu daha sımdı okudumda 2001 model bır aracta hıdrolık dıreksıyon olamamsı sacma olur kı opel gıbı bır marka ıcın .. oldugunda emınım cunku astralarda var

Kesinlikle var fakat diğerlerine göre biraz daha ağır bizim astra g ler, Ablamda 2005 model Corsa var. Benimkine göre tüy gibi, Babamın 2005 conneti var oda hafif..

Evet astra G lerin direksiyon ağır diğerlerine göre ama rahatsız edecek kadar değil hidrolik sonuçta.

Elektro hidrolik var.Yani normal g lerde olduğu gibi.Ayrıca direksiyonum ağır diyen birde vectra b kullansın görsün ağır direksiyonu :))

Geri