2001 1.4 tüpsüz Astra ne kadar eder ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18 20 21 vay arkadaş ya :D
2001 model araba 16 lira max verilir benim gözümde...

Galericilik yapıyorsun sanırım. Evet galerici fiyatı bu .

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:35 ----------

Ne yazıkki piyasa öyle değil, çekilen fahiş fiyatları en iyi bilirsin zaten işin gereği.
Ki bu konu açan arkadaşın aracı henüz 94000'deymiş. Astra G'de km'si uçmayanı bulmak çok zor. İnan bana 20-21'i temiz Astra G için gözden çıkarabilecek çok insan var.
Senin gibi max 16 lira verenler için ilanın sonuna MEZARCILAR ÖLÜCÜLER ARAMASIN yazılıyor :rakir:

Teşekkür ederim arkadaşlar. 18 den aşağı bırakmamayı düşünüyorum. Geçenlerde biri arabaya baktı 16.500 vereyim, piyasası bu fiyat dedi. Bende: O zaman git o arabalardan al deyince bozuldu. :) Bide çok sert konuşuyorsun diyor. Sen öyle söyleyince bende böyle söylerim arkadaş :) :)
(Ben bu kadar veririm bu arabaya dese amenna, sen bilirsin derim ama adam piyasası bu deyince sinirlendim tabi :)

Alışmış millet piyasası 25 olan arabayı 19a alıp hava atmaya. Ama sanayide sürünenler ortada :))

Galerici değilim. 2011 yılında 2001 model elegance modelini 1.6 hemde ayrıca lpg'lisini 17800 verdim. astra g denilen arabanın incigini cıncığını çok iyi bilirim. 13 yaşında araba bu. donanımı belli açacağı sorunlar belli. kimse kusura bakmasın kendimede araba alacağım ilk sırada astra var ama allah biliyor 20 lira ona bağlayıncaya kadar ne arabalar var. he unutmadan diyim galericiye gidin sizin arabanıza kaç para vereceğini söyleyeyim. 13 lira para verir ;) hadi astronomik temizse 14 lira verir. 20'ye kendisi satmaya çalışır satamazsa 17 18 verir geçer...
ah be ahmet kardeşim ne çok biliyorsunuz araç piyasasını. sahibindende üzüm üzüme hesabı adam 3 parça boyalıya 17 yazdı benim arabamda 1 parça var ben 20 yazayım. oo adam 20 yazmış ben 21 yazayım diye sidik yarıştırmaktan başka bir halt değil...

Galerici değilim. 2011 yılında 2001 model elegance modelini 1.6 hemde ayrıca lpg'lisini 17800 verdim. astra g denilen arabanın incigini cıncığını çok iyi bilirim. 13 yaşında araba bu. donanımı belli açacağı sorunlar belli. kimse kusura bakmasın kendimede araba alacağım ilk sırada astra var ama allah biliyor 20 lira ona bağlayıncaya kadar ne arabalar var. he unutmadan diyim galericiye gidin sizin arabanıza kaç para vereceğini söyleyeyim. 13 lira para verir ;) hadi astronomik temizse 14 lira verir. 20'ye kendisi satmaya çalışır satamazsa 17 18 verir geçer...
ah be ahmet kardeşim ne çok biliyorsunuz araç piyasasını. sahibindende üzüm üzüme hesabı adam 3 parça boyalıya 17 yazdı benim arabamda 1 parça var ben 20 yazayım. oo adam 20 yazmış ben 21 yazayım diye sidik yarıştırmaktan başka bir halt değil...

O zaman bizim buradaki galericilerde tuhaflık var. Cuma günü galerici arayıp 16.500 bırakırsan gelip alayım dedi adam. Fatih kardeşim benim amacım piyasa fiyatını üç aşağı beş yukarı bilmek. Yani aracımı övme durumum felan yok. İlanlardaki fiyatlara bakacak olursak 20 den aşağı isteyen yok zaten.

Son düzenleme:
O zaman bizim buradaki galericilerde tuhaflık var. Cuma günü galerici arayıp 16.500 bırakırsan gelip alayım dedi adam. Fatih kardeşim benim amacım piyasa fiyatını üç aşağı beş yukarı bilmek. Yani aracımı övme durumum felan yok. İlanlardaki fiyatlara bakacak olursak 20 den aşağı isteyen yok zaten.
bilmiyorum 16500 veren galeriyi taktir ettim sadece. benim etrafımda çok galerici abi var şuanda. bana araba bulun dedım focus astra 307 falan. 14'e 15'ê astra buluruz dediler. buldularda hatta 2 tane astraya baktım 14 bine alabiliyordum ama renkleri beni açmadı. biri yeşil biri kırmızıydı. 1.6 cd. ne hasar kaydı vardı öyle ağır nede direkler şaselerde birşey vardı. hatta kırmızının boya makinasıyla baktık 4 parça boyası vardı. ama renk açmadı beni. gri beyaz belki bordo astra g focus 307 bakıyorlar bana şimdi. he ben bu fiyata alıyorum diye demiyorum normalde alıcı olsam 16 16 500 arası verirdim astraya. ama mal sizin mülk sizin illaki alıcısı vardır...

Piyasa uçmuş durumda. kurban bayramında 2004 astra comfort LPG li 123.000 km de hasar kaydı olmayan tek parça boya olan aracımı 22.700 e verince form da herkez çok iyi sattın demişti. şimdi 2001 model 1.4 ler bile 20.000 tl den bahsediliyor.
Ne diyelim Hayırlı müşteriler.

Piyasa uçmuş durumda. kurban bayramında 2004 astra comfort LPG li 123.000 km de hasar kaydı olmayan tek parça boya olan aracımı 22.700 e verince form da herkez çok iyi sattın demişti. şimdi 2001 model 1.4 ler bile 20.000 tl den bahsediliyor.
Ne diyelim Hayırlı müşteriler.

Abi piyasa çok yükseldi. Bütün arabalar yükseldi. 2010 yılında 97 model SW Toros'u (ki gayet temizdi, değişen yoktu, birkaç boya vardı) 7500'e almıştık...

Bugünün şartlarıyla bana 7500 liraya temiz eli ayağı düzgün SW Toros bul hemen alayım... Babam bile ilana koyarsak 10750 yaz diyor...
90 modellerine isteniyor 7500-8000... :rolleyes:

Yani bu sadece bir örnek, bütün arabaların piyasası arttı bence...

Astra G yi sattığıma pişman oldum. Kurban bayramında iyi sattım diye sevinirken, Yılbaşında araçlar fırladı 2011 Benzinli toyota corollayı 42.000 e aldım. İnanın nasipten öte geçilmiyor. Çıkacak para varsa bi şekilde çıkıyor.

Geri