2000 wectra anahtarsız nasıl çalışır

yedek anahtar

anahtarınızın yedeği yoksa kesinlikle serviste gerekeni yaptırın derim herhangi bir çalınma olayında kasko iki anahtarı ve ruhsatı ister .yedek anahtar yoksa ödeme yapmaz !!:(

arkadaşım sana da geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur aracın düşündüm de benim başıma gelse ne olur diye hakikaten fena bi olay

Geçmiş Olsun, kaskonuz vardır umarım.Gerekli yerlere çalıntı bildirimini ihmal etmeden yapın.Arabanız herhangi bir olaya karışırsa sorumluluk sizde olmasın.Bizim bir arkadaşın başına geldi, aracı istanbulda çalındı (fiat uno) aynı gün akşam terk edilmiş oalrak bulundu.Yalnız aynı gün 17 tane kapkaç olayına karışmış.Polis araç sahibine tutanak imzalatmıştı
uno aracım var dı daha önce dikkat edersen şöför tarafındaki camın bittiği tavanın başladığı yerden hafif bir zorlama ile uno lar açıla bilir sonrası zaten kolay ama inmobillazer sistemi olan bir aracın calınması anahtarsız sadece çkici ile olabilir diye düşünüyorum imo tam güvenlik sağlamasada çalmayı zorlaştırır hırsız çok zaman kaybedeceği bir aracı çalmak istemez açarsada teyb için açar aracı bırakır bence

beyini değiştirme kcok kolay dimi:rolleyes:

sadece kilit sistemini sökmek bile 1 saatten fazla alır....

immo cıkalı kaç sene olduki şifreyi çözmeye senelerdir başladılar:confused:

98 astrada var nerdeyse 10sene olmuş:)

96 arctada var merak etme...

ama çözeli yıllar oldu diyince bizmi geri kaldık dedim...
daha 2 yıldır şifre kırmaya başladık;)

Geçmiş Olsun Arkadaş Inşallah Bulunmuştur Araban

Güvenlik açısından en iyi arabanın yeni Audiler olduğunu duymuştum.Anahtar yerine kartla çalışıyormuş.Gerçekten de böyle bir şey var mı?

Benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi güvenlik sistemine sahip olan araç mercedes cls 350 araç parmak iziyle açılıp çalıştırılıyor.

benim eski ford da gizli kontak vardi motora giden elektrigi kesiyordu acaba immobil. li araçlara olurmu merak ettim

geçmiş olsun kardeşim umarım bulunur.bak şimdi restoranta yemeğe gidiyosun ve görevliye anahtarı veriyosun genelde yaptığımız bişeydir bu .burdaski bazı kötü kişiler anında senin anahtarını okutuyo ve seni takip edip bir zaman sonra arabanı çalabiliyolar.bu sein başına böyle bişey olabilir....

Gcemiş olsun çok üzücü bir durum gerçekten, bir keresinde bende parkettiğim yeri unutup saatlerce arabamı aradım ve az da olsa o duyguyu yaşadım ama bulduğumdaki mutluluk anlatılmazdı umarım sizin aracınızda bulunur kolay kazanılıp alınmıyor üzüldüm gerçekten.

Geri