2000 wectra anahtarsız nasıl çalışır

bir diğer yöntemde camın üstündeki çıtadan tornavida veya metal sokup çıtayı kol girecek kadar eğiyor sessizce açıyor. Ama nasıl çalıştırıyor bilmiyorum ki ne range roverlar, mercedes, bmwler çalınıyor. nasıl çalıştırıyor bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Kasko vardır inşallah.
buna karşı en iyi önlem çift kiliti devrede tutmaktır o zaman içerdende açamazlar........

alarm şart oldu artık...

Öncelikle geçmiş olsun....

bu tip olaylarla gercekten cok karşılaşır olduk...
sizinki çete işi onu öncelikle söylüyüm.
ve emniyetin istihbaratın haberi var bu çeteden...
çete ne zaman cökertilirse o zamana kadar araba parçalanmazsa şanslısınız...
ama umarım kaskonuz vardır....

arabayı çalıştırma olayına gelince
evet immobilizier var aracınızda ama onuda deaktif duruma getiriliyor...
cete işi dememin nedenide o zaten.
işi bilen ŞEREFSİZİN biri alıp götürmüştür aracı...
büyük ihtimallede servisten cıkma bir ustadır ADİ insan.....

detaya girsem bile anlayamazsınız
zaten anlatmam;)

ama şuanda gercekten meslek sahibi ustalık olarak Türkiyede 30 usta varsak eger.
Bu dünyada calıstırıp götüremeyeceğiz araba yok...

İşiniz önce ALLAHa sonra şansa kalmış...
umarım bulursunuz...

buna karşı en iyi önlem çift kiliti devrede tutmaktır o zaman içerdende açamazlar........
immobilizier ı kilidi acan adam çift kilit değil istersen arabaya 500 tane kilit koy gene açar gene açar;)

Geçmiş olsun. İnşallah bulunur.:(
Çalıştırma olayına gelince: Verilmeyen yedek Anahtarın dışında Araçın immobolizerinin sökülüp yanlarında getirdikleri ile çalıştırıp götürdüklerini biliyorum. Bunun yaşanmış örnekleri çok. :( Sizinki daha çok yedek anahtarı düşündürüyor. Çalanlar bukadar profesyonel olmuş olsalardı camını kırdıkları aracıda götürürlerdi . Yanıltmak için diğer araca zarar verilmiş olabilir.

bende alarm çalmaması için araya dışardan elektrik (akü ile ) verilerek alarmın susturuldugunu duymuştum..İnşallah çabucak bulunur.

çıkmacıdan almıştır bir sifreli anahtar takmıstır yerine ne olacak bu kadar basit yani senin aracınla kendi elindeki kilit sistemini değiştirip çalmıstır.

tesekkurler arkadaslar yorumlarınıza cevap yazamadım pek özür dilerim ama canım gercekten cok sıkkın ben öğretmenım öğretmenler gnu yklasırken cok guzel oldu boyle :( kolay kazanılmıyor işin kötü yanı yeni nısanlandım ve dugun ıcın satıyordum onun içinde kasko yapmadım yanı şoktayım anlayacagınız kusura bakmayın

valla duygularını anlıyorum abi bizimde araba çalınmıştı ama eve hırsız girip anahtarını alıp gitmişti
polis bu ev hırsızı bişi yapamaz dedi bırakır dedi nitekimde balat mevkine araba terkedilmiş bulundu bizimde kasko yoktu
ama ne olursa olsun aracınızı otoparka bırakın arkadaşlar eğer arabanızı seviyorsanız

Geri