2000 wectra anahtarsız nasıl çalışır

çıkmacıdan almıştır bir sifreli anahtar takmıstır yerine ne olacak bu kadar basit yani senin aracınla kendi elindeki kilit sistemini değiştirip çalmıstır.

beyini değiştirme kcok kolay dimi:rolleyes:

sadece kilit sistemini sökmek bile 1 saatten fazla alır....

ohooooo immo çipini çözeli seneler oluyor, hırsıza ekstra 3dakikaya maloluyor.

immo cıkalı kaç sene olduki şifreyi çözmeye senelerdir başladılar:confused:

Öncelikle geçmiş olsun....

bu tip olaylarla gercekten cok karşılaşır olduk...
sizinki çete işi onu öncelikle söylüyüm.
ve emniyetin istihbaratın haberi var bu çeteden...
çete ne zaman cökertilirse o zamana kadar araba parçalanmazsa şanslısınız...
ama umarım kaskonuz vardır....

arabayı çalıştırma olayına gelince
evet immobilizier var aracınızda ama onuda deaktif duruma getiriliyor...
cete işi dememin nedenide o zaten.
işi bilen ŞEREFSİZİN biri alıp götürmüştür aracı...
büyük ihtimallede servisten cıkma bir ustadır ADİ insan.....

detaya girsem bile anlayamazsınız
zaten anlatmam;)

ama şuanda gercekten meslek sahibi ustalık olarak Türkiyede 30 usta varsak eger.
Bu dünyada calıstırıp götüremeyeceğiz araba yok...

İşiniz önce ALLAHa sonra şansa kalmış...
umarım bulursunuz...

gene yazmışın hee:D:D:D

bu arada çok geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun kardeş.İnşallah bu şerefsizler bulunurlar.

abi aracın kaskosu warmı bilmiyorum ama bu iş bence çekici işi eğer sokakta güvenlik kamerası vb. bişey warsa kayırlarını izleyin derim bu arada aracın ilk sahibini de unutmayın anahtar kayıp olmaya bilir.

kapı açoldıktan sonra tüm vectralar çalışır...istiyosanız deneyin

evet arkadaşlar,serviste çalışan tüm ustalar değil ama yetkili olan ustaya bu işin mahiyetini öğretiyorlar çünkü bazen onlarada bu durum lazım olacaktır.nadirde olsa bu tip insanların çeteye katılması neticesinde başımıza böyle şeyler geliyor yapacak birşey yok maalesef burası türkiye işte herşey olabilir.

kapı açoldıktan sonra tüm vectralar çalışır...istiyosanız deneyin

niye:confused:
kontagın üstünde anahtarmı oluyor bütün vectralarda yoksa:)

baston kilit diyenler olmuş da
immo yu açan adam bastonu açamaz mı?
ki benim arkadaşın araba çalınıp kapkaçta kullanıldıktan sonra içinde bi tek baston kilidi bırakmışlardı dalga geçer gibi

Ne immobiliser ne alarm ne de baston kilit.Hiçbiri bahsi geçen çalma olayında etkili olmadığını gösteriyor arkadaşlar.İki şeye dikkat edersek en başta çalınmayı önleriz sonra da çalınsa bile paramızı geri almayı başarabiliriz.

1-Aracımızı mümkünse bahçemize yada otopark gibi kapalı alanlara koyalım.Yani gözümüzün önünde dursun.
2-Kaskoyu kesinlikle yaptıralım.

Ben arkadaşın durumunu çok iyi anlıyorum.Çünkü bizim de 2002 yılında 99 model bir braodwayimiz işyerimizin önünden çalındı.Kasko yoktu.Araba bir aylıktı.Ondan sonra haber alamadık.LND arkadaşımızın dediği gibi bu çete işi.Bu işi yapanlar işlerinde usta olmuşlar.O yüzden bu adamlara karşı yapılacak en iyi şey önceden kasko yaptırmak.Arabanın içinde asla ama asla ruhsat bırakmamak.Çalınan araba babamındı.O günden beri bana ders oldu.Aldığım her araca kasko yaptırdım ve asla ruhsatı içerde bırakmadım.BUnlar bir nebzede olsa bizi ekonomik yönden korur.

Son düzenleme:
Geri