2000 ASTRA 1.6i 16V CLUB STATION

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sturgut37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sturgut37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam,

ben 2 gün önce 2000 model astra 1.6i 16v club station bir araba aldım. bu benim ilk opelim. ben bu aracın motor karakteristiklerini öğrenmek istiyorum. yani motor gücü kaç hp, max tork kaç nm ve hangi devirde, min yakıt sarfiyatı hangi devirde yakalıyoruz, enjeksiyon tek nokta mı yoksa çok nokta mı, 100km yakıt sarfiyatı nedir gibi bilgilere ihtiyacım var. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ya da konuyla ilgili bir link verebilir misiniz? aracın motor nosu: X16XEL02LL7827. bir de forumda gezerken astra f, c gibi harfler gödüm. bunlar nedir ve benimki hangi guruba giriyor biliyor musunuz? şimdiden teşekkürler.

yeni aldığınız km de şehir içi sakin kullanımla 8,5 lt benzin tüketen 100 hp lik çok nokta enjeksiyonlu torku sanırım 73 olan ve 3.000 deviri geçirmedikçe makul yakıt tüketen astra G aracınız hayırlı uğurlu olsun Selahattin Bey... :)

teşekkür ederim. ancak söylemiş olduğunuz tork değerinden emin misiniz? 100hp ye göre baya bi az geldi gözüme. eğer 100hp ise tork tahminen 130-150nm civarı olmalı ama tabi tam spek değerlerini bulabilirsem daha iyi olacak. gerçi yakıt sarfiyatını öğrenmek için bir düzenek yapıp test etmeyi düşünüyorum. yine de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size. artık fırsat buldukça bilgi paylaşımı yaparız.

100 bg 16 valf çok noktadan enjeksiyonlu ve torku 150 olan araciniza iyi günlerde binin.

73 kw
torkunu ordan çıkartın işte siz.

Geri