2.Yıllık En İyi Bölümler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle inşaatta guzel..ama ıyı bı unıversıtede olucak

aynen usta ınsaatkı para hıc bı meslekte yok bı medıkalın mısal 10 bolumu var hanı satıs yapcagın bı ınsaatın ayrı ayrı kalemde 120 kusur bolumu var sen dusun.... ınsaatı okumak coguna gore daha zevklı ve kolay..

Mekatronik,Endüstriyel Elektronik öneririm, bulundugun ildeki iş imkanlarına göre otomotiv de olabilir.Yeteneklerin ve ilgin hangi yönde ise ona göre de seçim yapmalısın,ömür boyu yapacagın iş kolunu seçiyorsun unutma
+1000 inşaat teknikerliği 2 yıllık değilmi oda olabilir.

Sözelim iyi dersen adalet meslek yüksek okulu iyi bir tercih olur önü açık.Üniden arkadaşım 22 yaşında icra müdürü oldu örnek sadece.

Kimse kusura bakmasın ama iki yıllığa gideceğine hiç gitmesin daha iyi...Liseden bi farkı kalmadı...

Kimse kusura bakmasın ama iki yıllığa gideceğine hiç gitmesin daha iyi...Liseden bi farkı kalmadı...

Ben bu fikre çok katılmıyorum, Ankarayı bilemem ama Bursada iki yıllık mezunu meslek sahipleri ,özellikler teknik bilimler mezunları çok güzel iş imkanları buluyor.

bu laf yuzunden bnm 2 senem heba oldu hep annemlerı doldurdular 2 senelık okucagına okumasında flenada dıye... bence 2 senelıgın ıs ımkanı 4 senelıkten daha fazla ama sacma sapan bolumler okunmadıkca.. bn su anda ınsaat teknıkerıyım ımza yetkım var ben ımza atmadan adam ınssat yapamıyo bı ımza 500 lıradan baslayıp metrekaresıne gore 2000 3000 lıraları buluyo sımdı sen dusun 2 senelık ıyımı degıl mı??

liseden bir farkı yok diyorsunuz ama sonuçta 2 seneni verip okumuşsun ve bir birikim elde etmişsin adam işe alırken seni lise mezunu ile aynı kefedemi tutacak hayır 2 yıllık okuyan 1 adım önde olacak. 2 yıllık okumak hiçbirşey yapmaktan bence iyidir.

önerileriniz için teşekkürler radyoloji bölümü puanları düşükte ben meslek lisesi pc bölümü mezunuyum tercih yapsam rahat taban puanları deler geçerim ama sağlık meslek liseleri kontejyanları doldururmu acaba...birde ben eski sisteme göre say 1 den 300 puan çeksem sağlık meslek oğrencisimi öncelik hakkına sahip benmı ?

önerileriniz için teşekkürler radyoloji bölümü puanları düşükte ben meslek lisesi pc bölümü mezunuyum tercih yapsam rahat taban puanları deler geçerim ama sağlık meslek liseleri kontejyanları doldururmu acaba...birde ben eski sisteme göre say 1 den 300 puan çeksem sağlık meslek oğrencisimi öncelik hakkına sahip benmı ?

o hiç belli olmaz sende girebilirsin puanın yüksek olursa biyomedikal yazabilirsin bak oda elektroniğe giriyo belki olur ;) radyolojiden farkı yok artıları var

2 yıllık muhasebe okumanın işletme okumanın büro yönetimi gibi bölümler okumanın bi faydası yoktur tabi ama iyi bölümler her zaman para kazandırır tutupta 4 yıllık sınıf öğretmenliği fizik kimya sosyal öğretmenliği okumaktan çok daha iyi olduğu kesin ;) en azından mezun olduğunda tekniğin var kpss beklemiyosun iş arıyosun ;)

Geri