2 Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bilinçsizce dinlermişim de tepkisiz kalıyormuşum gibi nasıl bir cevaptır bu ? "dinlemeye devam et" derken küçümcercesine bir eda ile ???

daha çok dinlersin bu gidişle...

hidrolik bağlantından geliyor ses arkadaşım, tam olarak tarif edemesen de, şırıl şırıl falan diyerek...

bağlantından kaçak var yüksek sıcaklıkta hidrolik o noktadan ses yapıyor, fokurdama desen daha doğru olurdu, direksiyon hidroliği ise zamanla toros direksiyonuna sahip olursun, fren ise ASD durumuna düşersin, yakıt pompası ise benzin istasyonunda yatıp kalkarsın arkadaşımm...

dinlemeye devam et sen...

:D:D:D
hidrolik direksiyonu olmayan uno'da bu ses yıllardır var
arabayı abim kullanıyo halen, babamdan satın aldı
frenler zaten abs değil asd idi, gayette güzel dururdu :) frenler de patlamadı
bi defa benzin pompası arızalandı, benzini bitip istasyonda yatırmıyo o iş de,
servise gidip 10dk da değişitirtmiştim bi tek biraz yolda kalmıştım

şimdi asıl önemli olan;
burak da makina mühendisi herhalde sesin neye benzediğini anlicak kadar da tecrübesi vardır,
tavsiye olarak anlatabileceğiniz bi şeyi cahil biriyle dalga geçiyor gibi anlatmanın manası ne??

daha önceki mesajlara bakarsanız tavsiye olarak yazdım, cevaplar manasız olunca bu sekilde cevaplamak gereksinim oluyor...

ayrıca makina mühendisi olunca otomobil ve motorlardan malesef herkes anlamıyor.. bu bölümün ısı ve konstrüksiyon anabölümleri de mevcut, anlasılan burak da o bölümlerden birinden mezun olmus.

ICE&dynamic design engineer olarak bu ses söylediğim gibidir, bilmiyorsanız da götürün servise verin para öğrenin yaptırın...

daha önceki mesajlara bakarsanız tavsiye olarak yazdım, cevaplar manasız olunca bu sekilde cevaplamak gereksinim oluyor...

ayrıca makina mühendisi olunca otomobil ve motorlardan malesef herkes anlamıyor.. bu bölümün ısı ve konstrüksiyon anabölümleri de mevcut, anlasılan burak da o bölümlerden birinden mezun olmus.

ICE&dynamic design engineer olarak bu ses söylediğim gibidir, bilmiyorsanız da götürün servise verin para öğrenin yaptırın...

Arkadaşım kimsenin bölümünü küçümseme. Makina dinamii, sistem dinamiği, ileri dinamik, kontrol sistemleri tasarımı vs. üzerinde çok çalıştım ve şu an sen otomobille ilgileniyorken ben uçak sistemleri mekanik sistemleri tasarımcısıyım. ben de otomobildeki sistemlerin yaptığı şeylerin uçaktaki karşılıkları üzerine çalışıyorum, o yüzden bilmeden yorum yapma. sesin nerden geldiğini biliyorum ben. o parçanın fabrikada kaç liradan alındığını ve müşteriye nekadara satıldığını da.

En gıcık olduğum şeylerden biridir bilip bilmeden ben şuyum ben buyum bilirim ederim denip hava atması karşındakini bilmeden.

:D:D
ben de hidrolik okudum, otomotiv talaşlı imalat ve akabinde de kalite güvencede çalıştım,demekki bu konuda hiç yorum yapmamam lazımmış :rolleyes:

Arkadaşım kimsenin bölümünü küçümseme. Makina dinamii, sistem dinamiği, ileri dinamik, kontrol sistemleri tasarımı vs. üzerinde çok çalıştım ve şu an sen otomobille ilgileniyorken ben uçak sistemleri mekanik sistemleri tasarımcısıyım. ben de otomobildeki sistemlerin yaptığı şeylerin uçaktaki karşılıkları üzerine çalışıyorum, o yüzden bilmeden yorum yapma. sesin nerden geldiğini biliyorum ben. o parçanın fabrikada kaç liradan alındığını ve müşteriye nekadara satıldığını da.

En gıcık olduğum şeylerden biridir bilip bilmeden ben şuyum ben buyum bilirim ederim denip hava atması karşındakini bilmeden.

bilmiyorsun demek ki arkadaşım, burda gemiş soruyorsun, sana yanıtını da verdik şırıl şırıl dediğin sesin, asıl benim gıcık olduğum şey de budur, biliyorum deyip de gelip burda sormuş olman, lafının arkasında dur,

mekanik ve dinamik konusunda tasarım işinde olman bilmeni gerektirmez, ben de tasarım işindeyim ancak tasarım işinde olduğum için değil motorlar konusunda yüksek yaptığım için,

sen burda sorunu sormuşsun yanıtı da verdik, yetmedi laga luga yaptın, o yüzden cevaplar da bu şekilde ilerledi...

sesin nerden geldiğini kaça mal olacağını da bildiğini söyleyip duruyorsan bizi bağlamaz artık. git yaptır niye soru sorup da cevaplar bekliyorsun... ( a.q )

bak birader, yazının sonundaki küfürü sana yediririm.

bilmediğim için sormadım. başına gelen olmuşsa kaça tornalattığını tamiratını öğrenmek istedim. burda "BEN ICE&DYNAMIC ENGINEER" yazan ben değilim konuyla alakalıymış gibi.

terbiyeni takın bilmişlik taslama. başından beri seviyesiz üslubun var, adam gibi yaz burda.

ezik misin nesin anlamadım gelmiş burda ego tatmini yapıyosun çok mu ezdiler seni burda mühendislik taslıyosun yok bilmemne ice engineering diye, madem çok bilmişsin gel bizim buraya gör örekeni ne mühendislikler yapılıyor hayret birşey.

ne olduğunu bile bilmiyorsun, ne dediğimi anlayacak kapasiten de yok, çok bişey yapıyormuşsun gibi de yazıp duruyorsun.

içten yanmalı motor ( ICE ) olur makina müh. sin diye kısaca yazdım, bilmiyordun öğrendin

a.q. ( alıntı yapma ) demek.. küfürle işim olmaz, forumlarda kullanılır,

motor ve dinamik sistemler bu konuyla da sonuna kadar alakalı...

Ice dynamic'ten kim olsa direkt ice anlar, ice dynamic dersen ben direkt buzlanma anlarım, çünkü buzlanma önleyici sistemler de var ve adı da aynı çok bilmiş arkadaş. otomotiv yüksek yapınca "ice dynamic design engineer" olunuyor demek ki vay anasını.

a.q. de hangi foruma girersen belirli bir küfrün harf değişmiş kısaltması anlamına gelir kıvırma. ne kapasiteliymişsin sen öyle kurtarıcımız. tsi fsi motorları sen tasarladın sanacaklar duyanlar da.

ice dinamic değil zaten arada "&" bişey bilmiyosun konuşuyosun, madem biliyodun soru sormasaydın, döneklik yapıp kıvırmaya çalışıyorsun şimdi de biliyormuş gibi. tsi fsi ne onu da bilmezsin sen, anca ordan burdan duymuşsundur kısaltma harfleri,

bi çok tsi motor tasarımı yaptım bilmek istersen ama TSI harfleri bir fimada isim hakkına sahip,

bırak ya, soruna cevap yazdık, yediremedin bi dolu laf ettin, biliyorum dedin yine oyle boyle duyduğun iki üç şeyi yazıp da bilgiçlik taslıyosun, bırak allah aşkına...
a.q. da alıntı yapmayın - yapılamaz demek kardeşim başka bi manası yok, sen baska anladıysan o zaman oyle olsun istersen ama benim yazdğım tekrar soylüyorum alıntı YAPMA! idi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri