- Konuyu Başlatan
ben bilinçsizce dinlermişim de tepkisiz kalıyormuşum gibi nasıl bir cevaptır bu ? "dinlemeye devam et" derken küçümcercesine bir eda ile ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha çok dinlersin bu gidişle...
hidrolik bağlantından geliyor ses arkadaşım, tam olarak tarif edemesen de, şırıl şırıl falan diyerek...
bağlantından kaçak var yüksek sıcaklıkta hidrolik o noktadan ses yapıyor, fokurdama desen daha doğru olurdu, direksiyon hidroliği ise zamanla toros direksiyonuna sahip olursun, fren ise ASD durumuna düşersin, yakıt pompası ise benzin istasyonunda yatıp kalkarsın arkadaşımm...
dinlemeye devam et sen...
daha önceki mesajlara bakarsanız tavsiye olarak yazdım, cevaplar manasız olunca bu sekilde cevaplamak gereksinim oluyor...
ayrıca makina mühendisi olunca otomobil ve motorlardan malesef herkes anlamıyor.. bu bölümün ısı ve konstrüksiyon anabölümleri de mevcut, anlasılan burak da o bölümlerden birinden mezun olmus.
ICE&dynamic design engineer olarak bu ses söylediğim gibidir, bilmiyorsanız da götürün servise verin para öğrenin yaptırın...
Arkadaşım kimsenin bölümünü küçümseme. Makina dinamii, sistem dinamiği, ileri dinamik, kontrol sistemleri tasarımı vs. üzerinde çok çalıştım ve şu an sen otomobille ilgileniyorken ben uçak sistemleri mekanik sistemleri tasarımcısıyım. ben de otomobildeki sistemlerin yaptığı şeylerin uçaktaki karşılıkları üzerine çalışıyorum, o yüzden bilmeden yorum yapma. sesin nerden geldiğini biliyorum ben. o parçanın fabrikada kaç liradan alındığını ve müşteriye nekadara satıldığını da.
En gıcık olduğum şeylerden biridir bilip bilmeden ben şuyum ben buyum bilirim ederim denip hava atması karşındakini bilmeden.