2 Önemli Sorunum ?

Skandal :D

Çakmaklık tesisatının olması oraya bağlanması muhtemel cihazlara elektrik sağlaması için olmasın

Hundai idi sanırım adamlar onlarda araç çakmağını tamamen kaldıracakları yönünde açıklama yaptılar ama adamlar firmadan çıkış ta koymayacaklar ama sizin giriş olmasına karşın çakmak yok çok saçma sapan bir durum olmuş...
bahsettiğin hundai haberini yeni okuyodum işin garibi usb donanımı için yer bulamışlar, ondan dolayı kaldırılıyormuş :D yetkili servisi tekrar aradım ve elektrik donanımlarından faydalanabilmek için bıraktıklarını söylediler yani cep şarjı vs.
aracınızı iyi günlerde kullanın kazasız belasız :) cam konusunda bilgim yok,benimde sol arka ara ara kafasına göre takılıyo :D ama çakmaklık olayı cidden çok saçma olmuş hiç anlam veremedim :S
teşekkür ederim sağolsın, amin inş. :)
Arka cam otomatikte değildir, kapama tuşuna 3-5 saniye basılı tuttu iseniz, otomatiğe geçer ve kumandadan işler hale gelir. Siz kendi kendinize programlamışsınız camı.

Çakmaklık olayını daha önce de duydum. Hayırlı olsun

otomatik der iken elektrikli demek istedimiştim, evet uzun bastıktan sonra açılır yada kapanır, basmayı bıraktığım anda işlemi durduruyor, teşekkür ederim sağolasın ;)
Çakmaklar kaldırıldı. Onları istiyorsanız tiryaki paketi almanız lazım :D Böyle bişey okumuştum.Cam için programsızken oynayıp programlamışsınızdır. Akü kutup başını vs çıkarırsanız programları silinir. Her cam için açma kapama tuşuna kapattıktan sonra 3*5 sn daha basarsanız programlanır.
sigara kullanmadığıma görede gerek yok :D proğramlama işini servislerin yapması gerekiyor diye düşünüyorum unutulmuş olabilir
Çakmaklık tesisatının olması oraya bağlanması muhtemel cihazlara elektrik sağlaması için olmasın
evet yetkili servisi tekrar aradığımda öyle söylediler, doğru bildiniz :)

çok ilginç ben stepnenin bile opsiyonel oldugnu datcia da gördüm küllüğe sasırmam walla

Opelde bozdu yav stepneyi yarım boy koyar , Çakmaklık koymaz nerdeyse Chevrolet stepneyle beraber Çelik jant verecek araba satmak için Opelde almasinlar diye uğraşıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben geçen sene sıfır 1.6 2012 model 0 essentia almıştım cakmagi vardı Çakmak olayi yeni mi çıkmış 17 binde sattım gittim kalan paraya üstüne kredi çekip aynı kasa twinport aldım 2005 model
Birde Bu Çakmak olayına son teknoloji usb Çakmak yapmasınlar :)

Geri