Skandal 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
bahsettiğin hundai haberini yeni okuyodum işin garibi usb donanımı için yer bulamışlar, ondan dolayı kaldırılıyormuşHundai idi sanırım adamlar onlarda araç çakmağını tamamen kaldıracakları yönünde açıklama yaptılar ama adamlar firmadan çıkış ta koymayacaklar ama sizin giriş olmasına karşın çakmak yok çok saçma sapan bir durum olmuş...
teşekkür ederim sağolsın, amin inş.aracınızı iyi günlerde kullanın kazasız belasızcam konusunda bilgim yok,benimde sol arka ara ara kafasına göre takılıyo
ama çakmaklık olayı cidden çok saçma olmuş hiç anlam veremedim :S
Arka cam otomatikte değildir, kapama tuşuna 3-5 saniye basılı tuttu iseniz, otomatiğe geçer ve kumandadan işler hale gelir. Siz kendi kendinize programlamışsınız camı.
Çakmaklık olayını daha önce de duydum. Hayırlı olsun
sigara kullanmadığıma görede gerek yokÇakmaklar kaldırıldı. Onları istiyorsanız tiryaki paketi almanız lazımBöyle bişey okumuştum.Cam için programsızken oynayıp programlamışsınızdır. Akü kutup başını vs çıkarırsanız programları silinir. Her cam için açma kapama tuşuna kapattıktan sonra 3*5 sn daha basarsanız programlanır.
evet yetkili servisi tekrar aradığımda öyle söylediler, doğru bildinizÇakmaklık tesisatının olması oraya bağlanması muhtemel cihazlara elektrik sağlaması için olmasın